Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Harry Potter Mirklis Cūkkārpā: burvestību stunda (76385)

76385
Preces ID:791956
3830 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+     Vecums
256   Detaļu skaits
 

LEGO® Harry Potter™ komplekts "Mirklis Cūkkārpā: burvestību stunda" (76385) ir Cūkkārpas mācību telpas rotaļu komplekts no klucīšiem būvētas grāmatas vākos.

Atverot vāku, bērni nokļūst profesora Zibiņa burvestību stundā. Tā ir pārnēsājama Cūkkārpas mācību telpa. Šajā aizraujošajā rotaļu komplektā ir neskaitāmi elementi, kas rosinās aizvien jaunas radošas lomu spēles un apburs ikvienu Harija Potera fanu! Te ir iebūvēta tāfele, grāmatplaukts un kamīns, kā arī dažādas mēbeles un piederumi, kurus var izņemt ārā, lai paplašinātu rotaļu vietu. Šo apburošo Harry Potter rotaļu komplektu bērni var savienot ar citiem kolekcijas komplektiem, un katru no tiem var atvērt, lai atklātu citu pārsteigumu pilnu Cūkkārpas mācību telpu. Katrs šīs sērijas komplekts ir veidots ar atšķirīgas krāsas vākiem un unikāliem motīviem, un tos var savienot, lai izveidotu pilnu apli, kurā rotaļāties Cūkkārpas telpās.

Maģisks pārsteigums mazajām raganām un burvjiem.
Plašajā LEGO Harry Potter rotaļu komplektu klāstā atradīsi apburošas dāvanas, kas iepriecinās ikvienu populāro filmu fanu.


  • LEGO® Harry Potter™ komplekts "Mirklis Cūkkārpā: burvestību stunda" (76385) ir no klucīšiem būvēta rotaļu grāmata, kuru var atvērt, lai ieraudzītu filmās par Hariju Poteru redzēto profesora Zibiņa burvestību kabinetu.
  • Iekļautas Harija Potera, Čo Čangas un profesora Zibiņa minifigūras, tāfele, grāmatplaukts, kamīns, burvestību grāmata un daudz autentisku piederumu.
  • Bērni var atvērt vāku un nokļūt profesora Zibiņa burvestību stundā. Te ir daudz maģisku lietu, ar ko vingrināties, un daudz jautru piederumu, kas pavērs vēl plašākas rotaļu iespējas.
  • Bērniem no 8 gadu vecuma. Apburošs pārsteigums mazajām raganām un burvjiem, kuri meklē jaunu veidu, kā izbaudīt Harija Potera stāstu aizrautību.
  • Šis maģiskais Cūkkārpas mirkļu komplekts ir aptuveni 12 cm augsts, 8 cm plats un 4 cm dziļš — tieši tik liels, lai tajā ērti rotaļātos, izliktu to apskatei vai paņemtu līdzi.
  • Iekļauti autentiski piederumi, kurus bērni ir redzējuši filmās par Hariju Poteru, piemēram, spalva un mācību grāmata, lai audzēkņi varētu apgūt priekšmetu lidināšanas burvestību.
  • Sērijā ir arī citi komplekti, kurus bērni var kolekcionēt. Katrā no tiem atveidota aizraujoša mācību stunda labi pazīstamā Cūkkārpas mācību telpā. Rotaļu komplektus var savienot kopā, lai izveidotu pilnu apli.
  • Plašajā LEGO® Harry Potter™ komplektu klāstā atrodami populāri tēli, aizraujošas funkcijas un pazīstamas vietas no filmām par burvju pasauli. Lieliskas dāvanas, kas iedvesmos radošām rotaļām.
  • LEGO® klucīši un detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® komplekti tiek stingri pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību visstingrākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt