Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Zirgu treniņš un pārvadāšanas auto, no 4+ gadiem (41441)

425190
Preces ID:791691
3060 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 4+ gadiem
Detaļu skaits: 148

Sniedz bērniem iespēju apgūt būvēšanas prasmes un iepazīt rūpes par dzīvniekiem ar LEGO® Friends komplektu "Zirgu treniņš un pārvadāšanas auto" (41441). Šajā krāsainajā lauku saimniecības būvēšanas rotaļlietā ir iekļauta automašīna, piekabe zirga pārvadāšanai, staļļi, ķerra, 2 minilellītes, kā arī zirga un kumeliņa figūras.

Straujš sākums.
Šajā 4+ komplektā ir daudz detaļu, kas sniegs bērniem lieliskas rotaļu iespējas. Katrā klucīšu paciņā ir viens modelis un tēls, lai bērni varētu rotaļāties jau būvēšanas procesā! Šajā radošajā dāvanā ir iekļauti arī 2 sākuma klucīši — daļēji uzbūvētas pamatnes automašīnai un staļļiem.

Jautras rotaļas visai ģimenei.
4+ komplekti ir lielisks veids, kā pieaugušajiem dalīties būvēšanas priekā ar bērniem. Vienkāršās, ilustrētās instrukcijas ir piemērotas arī bērniem, kuri vēl tikai mācās lasīt, turklāt viņi var piekļūt arī digitālajai pamācībai Instructions PLUS. Tā ir pieejama lietotnē LEGO Building Instructions, un tajā ir iekļauti tuvināšanas,vizualizācijas un pagriešanas rīki, kas palīdzēs būvēšanas procesā. Bērni var arī saglabāt informāciju par paveikto, lai jebkurā laikā atsāktu būvēšanu.

  • Vērtīgs komplekts "Zirgu treniņš un pārvadāšanas auto" (41441) bērniem no 4 gadu vecuma. Tas palīdzēs bērniem apgūt būvēšanas iemaņas un sniegs daudz prieka, rūpējoties par dzīvniekiem. Iekļauta automašīna un staļļi bezgalīgām rotaļu iespējām.
  • Iekļautas LEGO® Friends minilellītes Stefānija un Emma, rotaļu zirgs ar kustīgu galvu un rotaļu kumeliņš. Katrā klucīšu paciņā ir iekļauts tēls, tāpēc lomu spēļu prieks sāksies, tiklīdz tiks atvērta pirmā paciņa!
  • Rotaļu komplektā ir iekļauta automašīna, ar kuru var braukt LEGO® Friends draudzenes, piekabe zirgam, stallis ar aprūpes piederumiem, šķēršļi un treniņu groži, lai bērni varētu mācīt zirgam soļošanu.
  • Vai pazīsti kādu bērnu, kurš ir vismaz 4 gadus vecs un ir pelnījis balvu? Apbalvo viņu ar radošu dāvanu, kura sniegs izklaidi daudzu stundu garumā un palīdzēs apgūt būvēšanas prasmes. Lieliska dzimšanas dienas vai Ziemassvētku dāvana!
  • Automašīnas un piekabes aptuvenie izmēri: augstums 5 cm, garums 20 cm. LEGO® Friends lauku saimniecības ēkas aptuveni izmēri: augstums 11 cm, platums 15 cm. Modeļa lielums ir piemērots, lai to izliktu apskatei.
  • LEGO® 4+ komplektos ir iekļauti sākuma klucīši, kas palīdz ātri uzsākt būvēšanu. Vienkāršās, ilustrētās instrukcijas būs viegli saprotamas arī bērniem, kuri vēl tikai mācās lasīt.
  • Vai vēlies sniegt bērniem vēl aizraujošāku būvēšanas pieredzi? Tagad tas ir iespējams ar digitālo pamācību Instructions PLUS! Ar tuvināšanas, pagriešanas, vizualizēšanas un saglabāšanas režīmiem būvēšana būs īsta izprieca.
  • 4+ rotaļu komplekti ir jautrs veids, kā bērniem apgūt būvēšanas prasmes un gūt pārliecību par saviem spēkiem, veicot vienkāršas būvēšanas darbības. Bērni kopā ar pieaugušajiem var atklāt būvēšanas un rotaļu prieku.
  • Visas jaunās LEGO® rotaļlietas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem. Mazajām rociņām ir viegli tās satvert un ar tām būvēt — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® rotaļu komplekti tiek pārbaudīti praktiski visos iedomājamos veidos, laitie noteiktu atbilstu stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt