Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Meža namiņš, no 6+ gadiem (41679)

425085
Preces ID:794519
2880 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 6+ gadiem
Detaļu skaits: 326

Piedāvā mazajiem dabas mīļotājiem rotaļu prieku ar komplektu "Meža namiņš" (41679). Bērniem, kuri labprāt rotaļājas ar leļļu mājām, patiks izpētīt jaukās telpas un detaļas, kā arī pavadīt laiku kopā ar LEGO® Friends Mia un viņas ģimeni.

Daudz detaļu radošām rotaļām.
Šajā būvējamajā LEGO Friends meža namiņā ir daudz iespēju aizraujošām rotaļām. Namiņā ir guļamtelpa, tualete un ieeja ar ūdens tvertni. Ārā ir terase ar dīvānu un grilu. Atsevišķi var uzbūvēt rotaļu upes ainu, un komplektā ir iekļauts kajaka modelis, lai bērni piedzīvojumu pilnās rotaļās varētu arī doties braucienā pa krācēm. Šajā vērtīgajā komplektā ir iekļautas 2 minilellītes, LEGO Friends mikrolellīte Ava un jenota figūra. Te ir arī daudz piederumu, kas atraisīs radošumu, piemēram, kamera, ar kuru bērni varēs fotografēt dabu.

Uzbūvē draudzību!
Iepazīstini zēnus un meitenes ar Hārtleikas pilsētas komplektiem — te ikviens ir laipni gaidīts, lai bērni kopā ar labiem draugiem iepazītu savas intereses un plašo pasauli.

  • LEGO® Friends komplekts "Meža namiņš" (41679) sniedz bērniem iespēju iepazīt mierīgu meža pasauli un rotaļas brīvā dabā kopā ar LEGO Friends Mia un viņas ģimeni.
  • Meža rotaļlietā ir iekļautas 2 minilellītes un LEGO® Friends mikrolellīte Ava, kā arī jenota figūra. Komplektā ir arī atsevišķa kajaka brauciena aina, kas paplašina rotaļu iespējas.
  • Komplekts, kas ļaus vaļu bērnu iztēlei. Viņi var ērti iekārtoties guļamistabā, pavadīt laiku āra terasē un fotografēt dabu. Te ir pat tualete rotaļu tēliem!
  • Mazie dabas mīļotāji no 6 gadu vecuma būs sajūsmā par šo modeli atpūtai mežā. Tas būs lieliska dāvana Ziemassvētkos, dzimšanas dienā vai jebkurā citā dienā mazajiem pētniekiem, kam patīk rotaļāties.
  • Šis dabas komplekts ir aptuveni 18 cm augsts, 19 cm plats un 11 cm dziļš; tas aizņem maz vietas, tāpēc to var nolikt vietā, kur tas vienmēr ir pieejams rotaļām.
  • Komplektā ir daudz piederumu — gluži kā visos LEGO® Friends rotaļu komplektos. Kečupa un sinepju pudeles, hotdogs, kamera, kajaks, glābšanas veste un airi rosinās aizvien jaunas radošas rotaļas.
  • Hārtleikas pilsētas komplektos iekļauti pazīstami tēli un ikdienas ainas, lai bērni neierobežotās un radošās rotaļās iepazītu draudzības vērtību.
  • Šo rotaļu komplektu var savienot ar LEGO® Friends komplektiem "Ūdenskritums mežā" (41677), "Meža kemperis un burulaiva" (41681) un "Zirgu izjāžu centrs mežā" (41683), un tas ir lieliski piemērots bērniem, kam patīk piedzīvojumu rotaļas.
  • LEGO® Friends dzimšanas dienas dāvanas bērniem atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc detaļas ir saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Jaunās LEGO® rotaļlietas tiek maksimāli pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visstingrākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt