Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Maģiskā akrobātika, no 6+ gadiem (41686)

427995
Preces ID:791695
2250 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 6+ gadiem
Detaļu skaits: 223

Vai pazīsti kādu mazu vingrotāju? Palutini viņu ar LEGO® Friends rotaļu komplektu "Maģiskā akrobātika" (41686). Aizved bērnu uz aizraujošu cirka pasauli, kur rotaļās var veikt akrobātiskus trikus un pārsteigt pūli.

Aizraujošas lomu spēles.
Mazie akrobāti būs sajūsmā par šo cirka komplektu. Te ir zirga vilkta platforma, kura iegriež akrobātikas ratu, kuru var arī noņemt. Tēli var griezties ap trapeces stieni, turoties pie riņķiem. Un visbeidzot minilellītes var soļot uz koka kājām. Komplektāir daudz radošu piederumu, piemēram, glīti karogi un cepure zirgam, un abiem tēliem ir grims un izrādes tērpi. Tumsā spīdoši elementi piešķir modeļiem maģisku, noslēpumainu izskatu.

Hārtleikas pilsētas burvība.
Ar LEGO Friends komplektiem radoši bērni var iepazīt savas intereses, atveidojot jautrus, reālistiskus notikumus kopā ar sirsnīgiem tēliem.

 

  • Ar komplektu "Maģiskā akrobātika" (41686) bērni, kam patīk cirks, varēs lomu spēlēs atveidot izrādi un izpildīt trikus uz rotaļu akrobātikas rīkiem.
  • Iekļautas 2 LEGO® Friends minilellītes Olīvija un Stella izrādes tērpos, zirga figūra, kā arī karnevāla platforma, vingrošanas stienis un daudz radošu piederumu.
  • Kad bērni velk platformu, tā rotēšanas funkcija griež ratu. Ratu var arī noņemt, lai to grieztu atsevišķi. Ar rotējošu sviru var likt minilellītēm griezties ap vingrošanas stieni.
  • Rotaļu komplekts "Maģiskā akrobātika" (41686) ir ideāla dāvana zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma, kam patīk radošas cirka rotaļas. Lieliska dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana.
  • Platformas ar iejūgtu zirgu aptuvenie izmēri: augstums 9 cm, garums 22 cm, platums 6 cm. Vingrošanas stieņa modeļa aptuvenie izmēri: augstums 8 cm, garums 7 cm, platums 4 cm.
  • Saderīgs ar citiem LEGO® Friends maģiskā atrakciju parka komplektiem "Maģiskā izklaides parka atrakcija" (41685), "Maģiskie atrakcijuparka stendi" (41687), "Maģiskā kariete" (41688) un "Maģiskais panorāmas rats un slidkalniņš" (41689), lai jautrība kļūtu vēl lielāka.
  • Piedāvājumā ir LEGO® Friends komplekti dažādu vecumu bērniem, lai viņi iepazītu savas intereses, atveidotu reālās dzīves notikumus vai lomu spēlēs radītu savus stāstus ar tēliem, kas līdzinās pašiem bērniem.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Jaunas LEGO® rotaļlietas tiek maksimāli pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visstingrākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt