Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Kaķu aprūpes auto, no 4+ gadiem (41439)

41439
Preces ID:794368
1210 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 4+ gadiem
Detaļu skaits: 60

Palīdzi bērniem veidot būvēšanas iemaņas un rūpēties par dzīvniekiem ar komplektu "Kaķu aprūpes auto" (41439). Ar šo vienkāršo komplektu bērni var kopā ar LEGO® Friends Emmu un Miu uzņemt savā rotaļu automašīnā kaķus, kuri jāsafrizē, un nogādāt viņus uz salonu, kur dzīvniekus var aprūpēt un palutināt.

Mācies būvēt.
Šajā 4+ komplektā ir daudz aizraujošu detaļu, lai rotaļāšanās bērniem sagādātu daudz prieka. Katrā klucīšu paciņā ir viens modelis un tēls, lai bērni varētu ātri uzbūvēt modeļus un ļauties rotaļu priekam! Komplektā ir iekļauts arī sākuma klucītis — daļēji uzbūvēta pamatne.

Prieks visai ģimenei.
4+ komplekti ir lielisks veids, kā pieaugušajiem dalīties būvēšanas priekā ar bērniem. Sākt būvēšanu būs viegli, jo šim komplektam ir pieejamas ne vien drukātas instrukcijas, bet arī pamācība Instructions PLUS. Tā ir pieejama lietotnē LEGO Building Instructions un nodrošina tuvināšanas, vizualizācijas un pagriešanas rīkus, kas palīdzēs bērniem izprast būvēšanas procesu. Te var arī saglabāt informāciju par paveikto, lai jebkurā laikā atsāktu būvēšanu tieši tur, kur tā tika pārtraukta.

  • Ar lielisko komplektu "Kaķu aprūpes auto" (41439) bērni var gan būvēt modeli no klucīšiem, gan aizrautīgi iztēloties, kā viņi ved kaķus īpašā kaķu mašīnā un safrizē viņus salonā.
  • Šajā kompaktajā kaķu rotaļu komplektā ir iekļautas LEGO® Friends Emmas un Mia figūras, kā arī rotaļu kaķis un kaķēns neierobežotām lomu spēlēm. Ar sākuma klucīti būvēšana veiksies ātri un paliks vairāk laika rotaļām!
  • Tāpat kā visos LEGO® Friends komplektos šajā rotaļlietā ir daudz jauku piederumu, piemēram, kaķu našķis un pudelīte kaķēna barošanai.
  • Jauka dzimšanas dienas dāvana zēnam vai meitenei no 4 gadu vecuma, ko vēlies palutināt. Par labiem darbiem apbalvo bērnu ar radošu dāvanu, kas sniegs izklaidi daudzu stundu garumā un palīdzēs apgūt būvēšanu.
  • Auto ir aptuveni 10 cm plats, bet salons ir aptuveni 6 cm plats. Komplekts ir saderīgs ar visiem LEGO® klucīšiem, tāpēc to var paplašināt, bērna būvēšanas iemaņām pilnveidojoties.
  • Vai vēlies, lai mazajiem būvētājiem būvēšana sagādātu vēl vairākprieka? Tagad tas ir iespējams ar digitālo pamācību Instructions PLUS! Ar tuvināšanas, pagriešanas, vizualizēšanas un saglabāšanas režīmiem būvēšana būs īsta izprieca.
  • 4+ komplekti ir jautrs veids, kā bērniem apgūt būvēšanu ar vienkāršām darbībām, kas ļauj gūt pārliecību par saviem spēkiem. Ar tiem bērni un pieaugušie var atklāt, cik jauki ir būvēt un rotaļāties kopā.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli tās satvert un ar tām būvēt — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® rotaļu komplekti tiek pārbaudīti praktiski visos iedomājamos veidos, lai tie noteikti atbilstu stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt