Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Hārtleikas pilsētas viesnīca Grand Hotel (41684)

428022
Preces ID:791710
12150 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+      Vecums
1308   Detaļu skaits
 

Vai tu meklē žilbinošu dāvanu radošam bērnam? Komplekts "Hārtleikas pilsētas viesnīca Grand Hotel" (41684) pārsteigs un iepriecinās jau no mirkļa, kad ieiesi pa viesnīcas rotējošajām durvīm. Skaistajā trīsstāvu komplektā ir daudz radošu detaļu, kas izklaidēs mazos būvētājus daudzu stundu garumā, atveidojot reālās dzīves notikumus.

Pieczvaigžņu iespējas.
Te ir tik daudz ko iepazīt — no klavieru bāra un reģistratūras līdz guļamistabām un āra restorānam, kā arī tādas greznas iespējas kā spa unaugšstāva numurs. Komplektā ir arī aktrises Amelia minilellīte, lai bērni varētu atveidot slavenību dzīvesveidu. Komplektā kā viešņa, administratore un izsūtāmais ir iekļauti LEGO® Friends tēli Stefānija, Emma un River.

Komplekts visiem gadalaikiem.
Iekļauti sezonāli piederumi, kas piešķir rotaļām jaunu dimensiju. Mainoties gadalaikam, bērni var atbilstoši izrotāt modeli ar radošiem piederumiem, lai rotaļas nekad neapniktu. Rudenī koku lapas var mainīt krāsu, ziemai var izmantot sniega pikas, lāstekas un sniegavīru, bet vasarai ir pieejami ziedi.

  • Piedāvā bērniem rotaļās atveidot slavenību dzīvesveidu ar komplektu "Hārtleikas pilsētas viesnīca Grand Hotel" (41684), kurā iekļauta detalizēta, būvējama Parīzes stila trīsstāvu ēka ar sezonāliem piederumiem jautrībai visa gada garumā.
  • Iekļautas 4 LEGO® Friends minilellītes, tostarp aktrises un administratores figūras, kā arī 3 dzīvnieku figūras. Te ir daudz autentisku detaļu, viesnīcā ir 5 telpas, ko iepazīt, kā arī āra restorāns.
  • Radošiem bērniem patiks stundām ilgi aizraujošās rotaļās atveidot dzīvi greznā viesnīcā. Bērni varēs ļaut vaļu iztēlei un izrotāt viesnīcu ar gadalaikam pieskaņotiem piederumiem.
  • Lieliska sezonāla dāvana zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma, kam patīk reālistiskas rotaļlietas. Žilbinoša dāvana bērniem, kuriem jau ir neliela būvēšanas pieredze un kam patiks jauns būvēšanas izaicinājums.
  • Galvenā modeļa aptuvenie izmēri: augstums 28 cm, platums 28 cm, dziļums 14 cm. Šis lielais un elegantais LEGO® Friends komplekts būs arī iespaidīgs dekoratīvs elements.
  • Tāpat kā visus LEGO® Friends komplektus arī šo modeli, kurā ir 1308 detaļas, papildina daudzveidīgi piederumi, kas rosinās patiešām radošas rotaļas. Te ir pat izsūtāmā zēna bagāžas ratiņi un durvīm atbilstošas numuriņu atslēgas!
  • Sezonāli piederumi, lai rotaļas neapniktu visa gada garumā. Ziemā modeli rotās sveces un sniega pikas, vasara nāks ar ziediem un saldējumu, bet rudenim piestāvēs krāsainas lapas un ķirbji.
  • Iepazīstini bērnus ar Hārtleikas pilsētas rotaļu pasauli. Te irlieliski transportlīdzekļi, reālistiskas ēkas un ikdienas varoņi, lai bērni varētu aizrautīgās lomu spēlēs atveidot reālo pasauli.
  • Jaunās LEGO® rotaļlietas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas rotaļlietas tiek pārbaudītas gandrīz visos veidos, kādus vien var iedomāties, lai nodrošinātu katra būvēšanas komplekta atbilstību stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt