Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Hārtleikas pilsētas parka kafejnīca, no 6+ 41426

41426
Preces ID:616402
13860 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 6+ gadiem
Detaļu skaits: 224

Vai pazīsti kādu bērnu, kam patīk pavadīt laiku ar draugiem? Uzdāviniet Hārtleikas pilsētas parku (41426) un viņi katru dienu varēs nodoties iztēles spēlēm kopā ar draugiem šajā Parīzes stila atpūtas stūrītī.

Tik daudz iespēju rotaļām.
Bērni gardēži ļoti labprāt rotaļāsies ar spēļu kafejnīcas piederumiem, iztēlojoties, ka viņi ir oficianti, kas sakuļ smūtijus un pagatavo vafeles, ko pēc tam pasniedz izsalkušajiem klientiem. Šajā uzbūvējamajā rotaļu virtuvē ir daudz jauku detaļu. Aizveramā vafeļu panna, kokteiļu blenderis un gatavošanas sastāvdaļas veicina bērna iztēli. Jaunieši var arī izlikties par Mia, kas traucas uz sava skrituļdēļa, spēlējas ar vāveres rotaļlietu, kamēr viņa gaida savas uzkodas.

Rotaļlietas ar sirdi.
LEGO Friends ir iemūžinājuši ainas no televīzijas seriāla par Hārtleikas pilsētu un pārcēluši tās uz bērnu guļamistabām, kurās viņi var izspēlēt iemīļotākos stāstus vai arī izdomāt paši savējos. LEGO Friends kompānijā ar Mia, Stefāniju, Andrea, Emmu un Olīvijubērni var nodoties saviem hobijiem kopā ar draugiem, kas ir “gluži tādi paši kā viņi”.

  • Izvēloties šo jautro ēdienu spēli "Hārtleikas pilsētas parka kafejnīca" (41426), rosiniet apetīti stundām ilgās rotaļās. Bērni var tēlot oficiantu ar rotaļu ēdienkarti, sagatavot rotaļu ēdienus vai arī iztēloties, ka ir pircēji, kas izbauda uzkodas.
  • Šajā kafejnīcas rotaļu komplektā ir iekļautas 2 minilellītes, vāveres figūra, virtuve ar rotaļu vafeļu pannu un blenderi, daudz rotaļu kafejnīcas piederumu, kas bērniem palīdzēs iegrimt spēlē un pilnveidot stāstīšanas prasmes.
  • Bērni var izlikties gatavojam pārtiku, gaidām pie galda vai arī tēlot pircējus. Un tā kā šī LEGO® Parka kafejnīca ir saderīga ar visiem LEGO komplektiem un klucīšiem, komplektu izmantošanas iespējas ir bezgalīgas.
  • Tā ir lieliska svētku, dzimšanas dienas vai ikdienas dāvana bērniem, kas sasnieguši 6 gadu vecumu un kam patīk spēlēties. Komplektā ir 224 detaļas, un tas būs gandarījumu sniedzošs, taču izpildāms būvprojekts arī tiem bērniem, kas vēl nav iepazinušies ar LEGO® būvējamajām rotaļlietām.
  • Kafejnīcas ēka ir vairāk nekā 11 cm augsta un 14 cm gara, tādēļ tā ir piemērota novietošanai apskatei. Un kurš gan negrib izrādīt šo skaisto Parīzes atmosfēras ēstuvi ar piemīlīgajām franču durvīm?
  • Bērni nevēlēsies zaudēt ne sekundi un uzreiz ķersies pie radošajām rotaļām parkā, tādēļ labās ziņas ir tādas, ka šim kafejnīcas rotaļu komplektam nav nepieciešamas baterijas un ar to var sākt rotaļāties uzreiz.
  • Tāpat kā pārējās LEGO® Friends rotaļlietas, arī Hārtleikas pilsētas parka kafejnīcai ir saprotamas instrukcijas, kuras būs viegli uztveramas bērniem, kas sasnieguši 6 gadu vecumu. Tādēļ atpūtieties, kamēr jūsu mazais profesionālis nodarbojas ar būvēšanu!
  • Izvēloties LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas rotaļu komplektus, palīdziet jauniešiem saprast viņu intereses ar krāsaino. Rotaļājoties ar tiem, bērni var izspēlēt ainas no televīzijas seriāla vai arī izdomāt paši savus stāstus.
  • LEGO® būvēšanas komplekti atbilst nozares visaugstākajiem standartiem. Tie ir savienojami un saderīgi, unklucīšus var viegli savienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Lego® Friends komplekti tiek stingri pārbaudīti, lai nodrošinātu ikviena komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt