Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Hārtleikas pilsētas iepirkšanās centrs 41450

Preces ID:791853
8640 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+     Vecums
1032  Detaļu skaits
 

Iepriecini mazos iepirkšanās mīļotājus ar komplektu "Hārtleikas pilsētas iepirkšanās centrs" (41450). Iekļauti 6 tēli, tostarp 2021. gada janvāra jaunums: mikrolellīte. Bērniem patiks izpētīt veikalus un ēdināšanas zonu kopā ar Emmu un viņas ģimeni.

Lieliska iepirkšanās.
Šajā iepirkšanās centrā var iegādāties ne tikai drēbes. Te ir 5 veikali, kas atspoguļo bērnu intereses — no ēdiena un mūzikas līdz elektronikai un rotaļlietām. Iekļauti arī 2 atsevišķi rotaļu modeļi vēl lielākai jautrībai. Foto stends un modes skatuve nav savienoti ar galveno modeli, tāpēc bērni šīs interaktīvās rotaļlietas var ielikt somā, lai LEGO® prieku paņemtu līdzi pie drauga vai uz skolu.

Rotaļu komplekts, ar ko lepoties.
Bērniem patiks būvēt šo komplektu, kurā ir 1032 detaļas, un rotaļāties ar to! Trīsstāvu celtne ieņems centrālo vietu bērna istabā un pārsteigs ciemos atnākušos draugus. Aizved bērnus uz Hārtleikas pilsētu, kur vislabākās ir dienas, kas pavadītas kopā ar draugiem un ģimeni.

  • Daudzpusīga iepirkšanās rotaļlieta ar veikaliem, foto stendu, modes skatuvi, ēdināšanas zonu un neskaitāmām atjautīgām detaļām, lai bērni varētu atveidot ģimenes iepirkšanos Hārtleikas pilsētas lielveikalā.
  • LEGO® Friends komplektā Hārtleikas pilsētas iepirkšanās centrs (41450) ir iekļauti 6 tēli — 4 LEGO Friends minilellītes, mikrolellīte un mazuļa figūra, kā arī piederumi iztēles bagātām iepirkšanās rotaļām.
  • Lielveikalā ir 5 veikali, kas atspoguļo bērnu intereses — no ēdiena un mūzikas līdz elektronikai un rotaļlietām. Rotaļu komplekta 3. stāvā ir ēdināšanas zona ar dzirkstošās tējas kiosku un nūdeļu restorānu.
  • Komplektā ir daudz jauku detaļu, tostarp bankomāts un telpa mazuļu aprūpei, veikalos ir reālistiski piederumi, bet stāvus savieno kustīgs eskalators un slidkalniņš.
  • Iepriecini būvētājus no 8 gadu vecuma, kuriem patīk iepirkties, ar šo lielisko dzimšanas dienas vai svētku dāvanu. Šī ir fantastiska rotaļlieta, lai bērni rotaļās varētu atveidot jauku laika pavadīšanu iepirkšanās centrā kopā ar draugiem.
  • Šī interaktīvā rotaļlieta ir aptuveni 26 cm augsta, 40 cm plata un 16 cm dziļa. Komplektā ir 1032 detaļas, un bērni šo kolosālo modeli var izlikt apskatei, lai pārsteigtu ciemos atnākušos draugus.
  • Iepazīstini bērnus ar LEGO® Friends pasauli, kur ikviens ir laipni gaidīts un bērni var atrast sev līdzīgu rotaļbiedru.
  • LEGO® Friends komplekti atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc to detaļas ir saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas komplekti tiek maksimāli pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību visstingrākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt