Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Hārtleikas pilsētas ekoloģiskā kafejnīca, no 6+ gadiem (41444)

41444
Preces ID:791966
3020 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 6+ gadiem
Detaļu skaits: 314

Vai tu meklē radošu dzimšanas dienas dāvanu bērnam, kurš rūpējas par apkārtējo vidi? LEGO® Friends komplekts "Hārtleikas pilsētas ekoloģiskā kafejnīca" (41444) piedāvā izklaidi daudzu stundu garumā. Ar šo ilgtspējīgo rotaļlietu bērni var iztēloties gan to, kā viņi gatavo gardus ēdienus rotaļu virtuvē, gan augļu un dārzeņu audzēšanu kafejnīcas dārzā.

Mūsdienīgas rotaļas.
Šajā kafejnīcas un virtuves komplektā ir daudz atjautīgu detaļu, un tas noteikti patiks bērniem, kuriem rūp ekoloģija. Zēni un meitenes var palīdzēt LEGO Friends Mia šķirot atkritumus pārstrādes stacijā. Bet ar jauko sulu pārdošanas velosipēdu minilellītes var pārvietoties pa Hārtleikas pilsētu, neradot emisijas un piedāvājot arī citiem gardus dzērienus!

Laipni lūdzam Hārtleikas pilsētā!
Ar LEGO Friends bērni var atklāt jaunas aizraušanās, iesaistīties interesantās misijās vai vienkārši izbaudīt draudzību kopā ar jaukiem tēliem, kuri ir tik līdzīgi pašiem bērniem.

  • Komplektā "Hārtleikas pilsētas ekoloģiskā kafejnīca" (41444) ir elementi, kas rosinās rotaļas: rotaļu mazdārziņš un sulu pārdošanas velosipēds. Tas patiks zēniem un meitenēm, kuri vēlas klucīti pa klucītim uzbūvēt labāku planētu.
  • Iekļautas 3 minilellītes neierobežotām lomu spēlēm, tostarp 2021. gada janvāra jaunumi — vectēva minilellīte un mazmeitas mikrolellīte, kā arī jaukas detaļas un reālistiskas funkcijas, ko bērniem iepazīt.
  • Bērni var rotaļās iztēloties, kā viņi audzē augļus un dārzeņus, cep maizi, gatavo sviestmaizes, apkalpo klientus, šķiro atkritumus un jauki pavada laiku ar draugiem. Vēl plašākas rotaļu iespējas sniedz sulu pārdošanas velosipēds.
  • Lieliska, daudzpusīga dāvana bērniem, kuriem rūp apkārtējā vide. Mazajiem gardēžiem patiks stundām ilgi gatavot našķus ar šo radošo dāvanu, kura būs piemērota zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma.
  • Kafejnīcas rotaļu komplekts ir aptuveni 11 cm augsts, 27 cm plats un 10 cm dziļš, tāpēc tas neaizņems daudz vietas, izlikts apskatei.
  • Šajā rotaļu komplektā ir daudz piederumu, kas rosinās radošumu: krāsns, blenderis, kafijas aparāts, sviestmaižu vitrīna un daudz ēdienu elementu iedzīvinās rotaļu kafejnīcu.
  • Iepazīstini bērnus ar populāro Hārtleikas pilsētas rotaļlietu pasauli — te viņi iepazīs tēlus, kuriem rūp mūsu planēta un draugi.
  • LEGO® būvēšanas detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas un klucīši tiek maksimāli pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību visstingrākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt