Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Hārtleikas pilsētas ceptuve, no 4+ gadiem (41440)

41440
Preces ID:791859
13830 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 4+ gadiem
Detaļu skaits: 99

Palīdzi bērniem pilnveidot būvēšanas prasmes ar šo jauko dāvanu — komplektu "Hārtleikas pilsētas ceptuve" (41440). Ar šo vienkāršo kafejnīcas komplektu bērni var pievienoties LEGO® Friends Stefānijai un Olīvijai, kuras izliek vitrīnā gardumus un bauda tos kopā ar draugiem.Mācies būvēt.LEGO 4+ ceptuves komplektā ir daudz detaļu aizraujošām rotaļām. Katrā klucīšu paciņā ir viens modelis un tēls, lai bērni varētu ātri uzbūvēt modeļus un ļauties rotaļu priekam! Komplektā ir 2 sākuma klucīši — daļēji uzbūvētas pamatnes.Prieks visai ģimenei.4+ komplekti ir lielisks veids, kā pieaugušie var iepazīstināt bērnus ar būvēšanas prieku. Sākt būvēt ir viegli — komplektam ir gan drukāta instrukcija, gan iespēja Instructions PLUS, kas pieejama bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions. Tajā ir tuvināšanas, vizualizācijas un pagriešanas rīki, kas palīdz bērniem būvēšanas procesā. Te var arī saglabāt informāciju par paveikto, lai jebkurā laikā atsāktu būvēšanu tieši tur, kur tā tika pārtraukta.

  • Vērtīgais komplekts "Hārtleikas pilsētas ceptuve" (41440) palīdz bērniem apgūt būvēšanas prasmes, lomu spēlēs atveidojot darbu kafejnīcā, kūku piegādi ar lielisku mopēdu un laika pavadīšanu ar draugiem.
  • Šajā kompaktajā ceptuves komplektā iekļauti 3 tēli (tostarp mīlīga suņa figūra) neierobežotam lomu spēļu priekam. Sākuma klucīši palīdzēs sākt būvēšanu, lai paliktu vairāk laika rotaļām!
  • Šajā LEGO® Friends komplektā ir daudz jauku ceptuves piederumu, tostarp kliņģeris, šķīvis, ķivere, krūze, saldējuma karote, kruasāns, kūka, pīrāgs un kauliņš sunim.
  • Jauka dzimšanas dienas dāvana zēnam vai meitenei no 4 gadu vecuma, ko vēlies palutināt. Par labiem darbiem apbalvo bērnu ar radošu dāvanu, kas sniegs izklaidi daudzu stundu garumā un palīdzēs apgūt būvēšanu.
  • Šis komplekts ir aptuveni 13 cm plats, un tas neaizņem daudz vietas, izlikts apskatei. Tas ir saderīgs ar visiem LEGO® klucīšiem, tāpēc to var paplašināt, kad bērna būvēšanas iemaņas pilnveidojas.
  • Vai vēlies, lai būvēšana mazajiem būvētājiem sniegtu vēl vairāk prieka? Tagad tas ir iespējams ar digitālo pamācību Instructions PLUS! Ar tuvināšanas, pagriešanas, vizualizēšanas un saglabāšanas režīmiem būvēšana būs īsta izprieca.
  • 4+ rotaļu komplekti piedāvā jautru veidu, kā bērniem ar vienkāršām darbībām apgūt būvēšanu un stiprināt pārliecību par saviem spēkiem. Ar tiem bērni un pieaugušie var atklāt, cik jauki ir būvēt un rotaļāties kopā.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajāmrociņām ir viegli tās satvert un ar tām būvēt — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® klucīši un detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai tie atbilstu stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt