Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Duplo 10969 Fire Truck

10969
Preces ID:907729
2610 
Piegādātāja noliktavā: 3 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

2+  Vecums
21  Detaļu skaits

Bērniem no 2 gadu vecuma, kurus aizrauj ugunsdzēsēju automašīnas, noteikti patiks LEGO® DUPLO® Glābēji komplekts "Ugunsdzēsēju auto" (10969).

Dzīvnieku glābšanas misijas ar ugunsdzēsēju auto.
Kaķis ir uzkāpis koka galotnē un netiek lejā! Ugunsdzēsēju auto traucas uz notikuma vietu ar mirgojošām bākugunīm un ieslēgtu sirēnu (baterijas iekļautas komplektā). Tavs mazais varonis var piespiest un pagriezt mašīnas sviru, lai paceltu kāpnes un pagrieztu grozu. Ja kaķi joprojām nevar paņemt rokās, to varētu pievilināt ar našķiem. Bet, ja pat tas neizdodas, var ķerties arī pie ūdens šļūtenes! Šis praktiskais rotaļu komplekts ar jauku dzīvnieku, ko izglābt, un draudzīgu ugunsdzēsēju daudzfunkcionālā ugunsdzēsēju auto palīdzēs pilnveidot pirmsskolas vecuma bērnu sociālās, emocionālās un sīkās motorikas iemaņas, lomu spēlēs atveidojot reālistiskus ikdienas varoņa piedzīvojumus.

Rotaļīga mācīšanās.
Vecāki var veicināt bērna attīstību, jo LEGO DUPLO rotaļlietas mazuļiem piedāvā radošu jautrību, pašizpausmes iespējas un aizrautīgu pasaules iepazīšanu.

  • Daudzfunkcionāls ugunsdzēsēju auto. LEGO® DUPLO® Glābēji komplekts "Ugunsdzēsēju auto" (10969) rosinās topošo ugunsdzēsēju iztēli un palīdzēs attīstīt nozīmīgas prasmes.
  • Autentiskas detaļas.Komplektā ir iekļautas ugunsdzēsēja un kaķa LEGO® DUPLO® figūras, kā arī būvējams koks un daudzfunkcionāls ugunsdzēsēju auto ar mirgojošām bākugunīm un sirēnu (baterijas iekļautas komplektā).
  • Attīstošas lomu spēles. Bērni var pilnveidot sīkās motorikas, sociālās un emocionālās iemaņas, rotaļās atveidojot iztēles bagātus glābēju stāstus ar ugunsdzēsēju auto.
  • Lieliska dāvana bērniem no 2 gadu vecuma. Visiem bērniem patīk ugunsdzēsēju auto, vai ne? Šis būvēšanas un rotaļu komplekts ir ideāli piemērots ikvienam pirmsskolas vecuma bērnam, kam patīk lieliski transportlīdzekļi un rūpes par dzīvniekiem.
  • Milzīga jautrība mazajiem ugunsdzēsējiem. Ugunsdzēsēju auto aptuvenie izmēri: augstums 17 cm, garums 28 cm un platums 17 cm. Komplektu var arī savienot ar citām LEGO® DUPLO® rotaļlietām, lai gūtu vēl vairāk prieka.
  • Iekļauti stāstus rosinoši elementi. Aizraujošs attēlu stāsts, kurā izmantoti rotaļu komplekta elementi, ir lielisks veids, kā iepazīstināt bērnus ar radošu būvēšanu un iztēles bagātām rotaļām.
  • Rotaļīga mācīšanās. Visi LEGO® DUPLO® komplekti ir meistarīgi veidoti ar aizraujošiem sižetiem, apburošām krāsām, daudzveidīgiem tēliem un detaļām, kas palīdzēs mazajam būvētājam apgūt dzīvē noderīgas lietas.
  • Absolūta kvalitāte. LEGO® DUPLO® detaļas atbilst stingriem nozaresstandartiem. Mazajām rociņām ir viegli tās satvert, savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® DUPLO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt