Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO DUPLO Šķūnis, traktors un lauku sētas dzīvnieku aprūpe, no 2+ gadiem (10952)

10952
Preces ID:791848
7690 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 2+ gadiem
Detaļu skaits: 97

LEGO® DUPLO® Pilsētas komplektā "Šķūnis, traktors un lauku sētas dzīvnieku aprūpe" (10952) iekļauta aizraujoša saimniecība ar priekpilnas mācīšanās iespējām pirmsskolas vecuma bērniem. Komplekts būs lieliska attīstoša rotaļlieta bērniem, kam patīk dzīvnieki vai traktori. Mazuļiem piemērotas rotaļas un mācīšanās lauku sētā. LEGO DUPLO saimniecībā tevi gaida rotaļīgas mācīšanās prieks. Te ir ēkas un traktors, kā arī cūka, aita, zirgs, suns, vista, gailis un govis, par ko rūpēties. Lomu spēlēsatveidojot darbus saimniecībā, bērni pilnveido sīkās motorikas prasmes, kā arī sociālo un emocionālo izpratni. Un vakarā dzīvniekus var nolikt gulēt — līdz rītam! Praktiskas un izglītojošas rotaļlietas mazuļiem. LEGO DUPLO rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērniem piedāvā brīvas rotaļas, kā arī iespēju paust savu radošumu un ar prieku mācīties. Ar DUPLO rotaļu komplektiem vecāki var rotaļāties kopā ar mazuli un veicināt bērna attīstību.

  • LEGO® DUPLO® Pilsētas rotaļu komplektā "Šķūnis, traktors un lauku sētas dzīvnieku aprūpe" (10952) ir daudz rotaļu un mācību iespēju mazuļiem, kuriem patīk dzīvnieki un transportlīdzekļi lauku sētā. Iekļauts traktors, cūka, aita, zirgs, suns, vista, gailis, 2 govis, 4 LEGO® DUPLO® figūras, būvējama kūts, siena ķīpa ar reālistisku faktūru un daudz interesantu piederumu. Rotaļās atveidojot darbus lauku saimniecībā, piemēram, dzīvnieku barošanu un izjādes ar zirgu, bērni pilnveido sīkās motorikas iemaņas, sociālo un emocionālo izpratni, kā arī radošo domāšanu. Lieliska Ziemassvētku, svētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana mazajiem lauksaimniekiem no 2 vecuma, kam patīk dzīvnieki, traktori vai vienkārši viss jaunais. Aptuvenie izmēri: augstums 23 cm, platums 20 cm, dziļums 11 cm. Šo daudzpusīgo rotaļu komplektu var izkārtot dažādos veidos un savienot ar citām LEGO® DUPLO® lauku sētas rotaļlietām.  Būvēšanas instrukcijām ir pievienots jauks attēlu stāsts ar modeļiem no komplekta, lai radoša būvēšana un rotaļas sniegtu vēl vairāk prieka.  Visi LEGO® DUPLO® rotaļu komplekti ir veidoti tā, lai būtu piemēroti mazuļiem un rosinātu brīvas, attīstošas rotaļas, kurās vecāki var iesaistīties kopā ar mazuli.  LEGO® DUPLO® rotaļu komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.  LEGO® DUPLO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti unpārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt