Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Duplo Skaistules balles zāle (10960)

10960
Preces ID:804544
3600 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

2+  Vecums
23  Detaļu skaits

Bērniem no 2 gadu vecuma, kuri aizraujas ar Disney princesēm, patiks LEGO® DUPLO® ǀ Disney komplekts "Skaistules balles zāle" (10960), ar kuru var atveidot iemīļotās ainas no Disney animācijas filmas “Skaistule un Briesmonis”.

Taustāma pasaku burvība pirmsskolas vecuma bērniem.
Mazuļi var kļūt par daļu no Disney burvības, ietērpjot princesi Skaistuli dzeltenajos auduma svārkos un noliekot viņu pils balles zālē, kuras grīdu var ar pirkstu griezt, lai skatītos kā Skaistule dejo ar Disney Princess draugiem Lumjēru, Kogsvortu un Čipu. Šo mazuļiem piemēroto būvēšanas rotaļlietu var dažādi pārbūvēt, lai sniegtu nebeidzamas radošu un attīstošu rotaļu iespējas.

Rotaļīga mācīšanās mazuļiem.
Vecāki var veicināt bērna attīstību, jo LEGO DUPLO rotaļlietas maziem bērniem piedāvā radošu jautrību, pašizpausmes iespējas un aizrautīgu pasaules iepazīšanu.

  • Neaizmirstamā dejošanas aina. Ar LEGO® DUPLO® ǀ Disney komplektu "Skaistules balles zāle" (10960) mazuļi var atveidot maģiskus mirkļus no Disney animācijas filmas “Skaistule un Briesmonis”.
  • Iemīļoti tēli. Iekļautas 4 LEGO® DUPLO® figūras no iemīļotās Disney animācijas filmas: princese Skaistule, Lumjērs, Kogsvorts un Čips.
  • Praktiskas un radošas rotaļas. Mazuļi var ietērpt princesi Skaistuli dzeltenajos auduma svārkos un pēc tam ar pirkstu griezt balles zāles grīdu, lai Skaistule dejotu kopā ar apburtajiem draugiem.
  • Dāvana mazuļiem. Šis ir praktisks rotaļu komplekts mazām princesēm un prinčiem no 2 gadu vecuma, un tas sniedz vecākiem iespēju darboties kopā ar mazuli un veicināt viņa attīstību.
  • Daudz iespēju rotaļām. Aptuvenie izmēri: augstums 19 cm, platums 12 cm, dziļums 10 cm. Šo daudzpusīgo komplektu var dažādi pārbūvēt, lai iedvesmotu vēl radošākām rotaļām.
  • Rotaļīga mācīšanās. Visi LEGO® DUPLO® komplekti ir meistarīgi veidoti ar aizraujošiem sižetiem, dažādām krāsām, daudzveidīgiem tēliem un detaļām, kas palīdzēs mazajam būvētājam apgūt dzīvē noderīgas lietas.
  • Nemainīga kvalitāte. LEGO® DUPLO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Pilnīga drošība. LEGO® DUPLO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt