Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Duplo Sirds formas kaste (10909)

10909
Preces ID:975988
2740 
Piegādātāja noliktavā: 2 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Veiciniet savu bērnu radošumu ar šo krāsaino konstruēšanas rotaļlietu!

Iepazīstiniet savus mazos ar radošu konstruēšanu, izmantojot šo attīstošo rotaļlietu bērnudārzniekiem. Mēs piedāvājam 15 jautrus, konstruējamus modeļus un neierobežotu konstruēšanas spēli!

Bērniem patiks projektēt, mācīties un radīt ar šo krāsaino LEGO® DUPLO® klucīšu komplektu! Konstruējiet... Ar 15 jautriem, konstruējamiem modeļiem, sākot no zieda līdz helikopteram. Mācieties... Katrs modelis piedāvā daudzas sarunu tēmas. Radiet... Nebeidzami stāsti lomu spēlēm - neierobežotas iespējas! Turklāt, bērniem konstruējot, mācoties un radot, vecāki var palīdzēt saviem mazajiem celtniekiem sasniegt uzlabojumus.

Aizraujošais LEGO® DUPLO® klucīšu komplekts sniegs ideju un iedvesmas bagātību! Vecāki un bērni var rotaļāties konstruējot, šī radošā rotaļlieta iepazīstinās bērnus ar konstruēšanu un uzlabos prasmes, kas noderēs visu mūžu. Atbrīvojiet savu bērnu radošumu ar šo iedvesmojošo komplektu iesācējiem. Mazās rokas ļoti vēlēsies paņemt bērniem draudzīgos klucīšos un sākt konstruēt. Vienkāršā instrukcija palīdzēs nekavējoties sākt rotaļas. Komplekts sastāv no vienkāršiem mājas, saldējuma, vaļa, ziedu, helikoptera un pīļu konstruējamiem modeļiem, kas garantē plašu sarunu tēmu loku un iedvesmo radošai lomu spēlei. Atjautīgai izklaidei ir iespējams turpināt veidot savus darbus. Uzlabojiet noderīgās prasmes, izmantojot pirmo LEGO DUPLO komplektu. LEGO DUPLO komplekti iesācēju celtniekiem sniedz rotaļu un konstruēšanas brīvību. Pazīstamā vide un personāži, kā arī bērnam draudzīgie klucīši iedvesmo pirmsskolas vecuma bērnus rotaļīgi spēlēties ar neierobežotu entuziasmu.

• Jūsu mazajiem celtniekiem patiks šis krāsainais LEGO® DUPLO® klucīšu komplekts. Šis ir universāls komplekts ar 15 jautriem modeļiem, tas neierobežo konstruēšanas brīvību, tas ir radošu iespēju pilns visiem bērniem.
• Ar 80 klucīšiem mazajiem, no kuriem var izveidot 15 vienkāršus un jautrus modeļus, piemēram, māju, saldējumu, vali, ziedu… Turklāt bērniem konstruējot, rotaļājoties un radot, viņi attīsta prasmes, kas noderēs visa mūža garumā.
• Izklaidējieties un mācieties kopā ar saviem mazajiem celtniekiem. Sāciet ar 15 vienkāršiem modeļiem. Ļaujiet viņiem izveidot „mīlestību” no LEGO® burtiem sava iecienītākā modeļa priekšā (varbūt saldējuma?). Tad palīdziet viņiem radīt ar iztēli!
• Šī ir satriecoša rotaļlieta mazajiem ar burvīgiem, krāsainiem modeļiem, kas veidoti no klucīšiem, kas piemēroti mazām rokām, tā būs perfekta dāvana Ziemassvētkos, dzimšanas dienā vai jebkurā citā gadījumā zēniem un meitenēm no 18 mēnešu vecuma.
• Bērni atpazīs ikvienu no 15 burvīgajiem ikdienas dzīvē sastopamajiem modeļiem. Savienojiet klucīšus ar citiem LEGO® DUPLO® komplektiem, lai iegūtu vēl plašāku iespēju klāstu.
• Nav nepieciešamas baterijas. Konstruēšanas jautrība ir atkarīga no bērnu iztēles - tāpēc tā nekad nebeidzas! Tūlīt izmantojama rotaļlieta bez baterijām uzlabo bērnu smalko motoriku un problēmu risināšanas prasmes. kā arī paver rotaļāšanās iespējas.
• Atveriet kasti un uzreiz sāciet spēlēties. Vienkāršas instrukcijas vecākiem un maziem bērniem parāda, kā veidot vienkāršus modeļus. Tiklīdz bērni sāks konstruēt, jautrība nekad nebeigsies!
• LEGO® DUPLO® rotaļlietu komplekti ir satriecoša dāvana bērniem. Tie veicina neierobežotu spēlēšanos un palīdz uzlabot prasmes, izmantojot dzīves stāstus, pazīstamus varoņus, jaukus dzīvniekus un izdomātas izklaides.
• LEGO® DUPLO® attīstošās rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērniem atbilst stingriem nozares standartiem, padarot tās viegli paņemamas, savienojamas un atdalāmas ar mazām rokām - tādas tās ir kopš 1969. gada!
• „LEGO Group“ met, mīkstina, griež, silda, liek, rauj un izstiepj LEGO® DUPLO® klucīšus un detaļas, lai nodrošinātu, ka ikviens mazā izmēra DUPLO rotaļlietu komplekts atbilst stingriem pasaules drošības un kvalitātes standartiem.

 

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt