Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Dots Saldumu kaķēns - rokassprādze un somas piekariņš (41944)

41944
Preces ID:804288
1890 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

6+   Vecums
188  Detaļu skaits

Atbalsti bērna radošo pusi ar rotaļīgo LEGO® DOTS rokdarbu komplektu "Saldumu kaķēns — rokassprādze un somas piekariņš" (41944). Komplektā, kas veidots bērniem no 6 gadu vecuma, ir iekļauta elastīga rokassprādze un somas piekariņš ar gredzenu piekāršanai, kā arī dažādi pasteļtoņu, spilgtu krāsu un mirdzoši elementi rotāšanai. Dizaina veidošana ir vienkārša un intuitīva, un komplekts bērniem piedāvā 2 dažādas pamatnes, kuras atkal un atkal izmantot pašizpausmes pilnai būvēšanai. Lieliski piemērots rotaļām ikdienā, un izveidotos rotājumus bērni var valkāt vai uzdāvināt citiem. Paplašini radošās iespējas ar komplektu "DOTS papildinājumi — 6. sērija" (jāiegādājas atsevišķi), lai plašāks elementu klāsts sniegtu vēl vairāk prieka!

Rotaļājies, kā vien vēlies!
DOTS komplektu veidošana un izrotāšana iepazīstina bērnus ar prieku, ko sniedz radošas rotaļas ar LEGO. Šim komplektam — un arī visiem pārējiem DOTS komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) — piestāv viss, jo burvība slēpjas bērna iztēlē. DOTS komplekti radošiem bērniem būs lieliskas balvas ikdienā.

  • Izveido, valkā, piestiprini, parādi citiem. Iepriecini rokdarbu fanu ar LEGO® DOTS rokdarbu komplektu "Saldumu kaķēns — rokassprādze un somas piekariņš" (41944). Radošā jautrība sākas, tiklīdz ir atvērts iepakojums.
  • Visapkārt rotājumi saldumu krāsās. Bērni var ļaut vaļu radošumam, veidojot dizainu ar šo komplektu, kurā iekļauta regulējama, gaiši dzeltena rokassprādze, balts somas piekariņš un daudz košu, krāsainu elementu.
  • Bezgala daudz dizainu paciņā. Šis rokdarbu komplekts ir piemērots, lai ātri ļautos iztēles bagātai oriģinalitātei. Lai gūtu vēl vairāk prieka, bērni var pievienot arī LEGO® komplekta "DOTS papildinājumi — 6. sērija" paciņas (jāiegādājas atsevišķi).
  • Dāvana bērniem no 6 gadu vecuma. Ikvienam rokdarbu fanam patiks šis unikālais, pielāgojamais komplekts. Izturīgā rokassprādze, somas piekariņš un krāsainie elementi būs lieliska dāvana bērniem jebkurā dienā.
  • Pārnēsājama kabatas formāta rotaļlieta. Rokassprādze ir aptuveni 19 cm gara, bet somas piekariņa malas garums ir aptuveni 3 cm. Bērniem pietiks vietas, kur parādīt savu radošumu un stilu.
  • Ko izveidos mazie dizaineri? Vienkārši, iedvesmojoši attēli sniegti uz iepakojuma un iekļautajā bukletā, lai ar daudzveidīgajiem, krāsainajiem elementiem, kas izskatās kā konfektes, bērni uzreiz varētu ķerties pie rotāšanas.
  • Dizaina brīvība un pārliecība. Šis LEGO® DOTS komplekts piedāvā brīvu radošumu. Rokassprādzes ir gatavas izrotāšanai, lai bērni jautrā veidā varētu attīstīt izdomu un gūt pārliecību.
  • Neierobežotas rotaļas un pašizpausme. LEGO® DOTS komplekti piedāvā bērniem radoši rotaļāties un paust savu individualitāti, veidojot un pielāgojot pašiem savas rotaslietas un telpu dekorus. Tādējādi vēl vairāk bērnu var sajust LEGO rotaļu prieku.
  • Nemainīgi izcila kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt