Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Disney Skaistules un Salātlapiņas karaliskie staļļi (43195)

425469
Preces ID:941121
5950 
Piegādātāja noliktavā: 50 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

5+   Vecums
239  Detaļu skaits

Pārsteidz ikvienu Disney Princess fanu, kuram patīk arī zirgi, ar šo detalizēto LEGO® ǀ Disney būvēšanas komplektu "Skaistules un Salātlapiņas karaliskie staļļi" (43195), kurā iekļauts liels galvenais stallis ar telpām kausiem un piederumiem un omulīgu telpu bēniņos, kā arī 2 mazāki, noņemami zirgu steliņģi. Šajā radošajā komplektā ir iekļautas drukātas būvēšanas instrukcijas, bet lietotnē LEGO Building Instructions ir pieejama digitālā pamācība Instructions PLUS. Izmantojot palīgrīkus, arī mazākie būvētāji jutīsies kā īsti meistari, un tas ir kolosāli!

Brīvas, radošas rotaļas.
Bērniem patiks rotaļāties ar šo komplektu un tajā iekļautajiem piederumiem, tostarp sienu, zirgu barību, segliem, staļļa piederumiem un kausu, kas rosinās bērnu iztēli, lai rotaļās rūpētos par dzīvniekiem un lomu spēlēs atveidotu aizraujošus stāstus.

Iemīļoti tēli, kas vienmēr gatavi piedzīvojumiem.
Šajā radošajā komplektā bērni var rotaļāties ar 2 minilellītēm — Disney Skaistuli un Salātlapiņu, kā arī LEGO zirgu Maksimusa un Filipa figūrām, uz kurām minilellītes var jāt. Bērniem noteikti patiks šī lieliskā Disney Princess dāvana, un par to runās visi bērni.

  • Rosini aizraujošas lomu spēles ar LEGO® ǀ Disney komplektu "Skaistules un Salātlapiņas karaliskie staļļi" (43195) — atšķirīgu un unikālu Disney Princess būvēšanas komplektu, ko pasniegt kā dāvanu. Pēc būvēšanas rotaļas var sākties, lai nekad nebeigtos!
  • Tevi gaida radoši piedzīvojumi. Šajā radošajā komplektā ir iekļauts trīsstāvu stallis ar 5 telpām, 2 mazi, noņemami steliņģi, uzlīmju loksne un daudz rotaļu elementu radošam priekam.
  • Šajā būvējamajā rotaļlietā ir 2 iemīļoti, rotaļām un darbiem gatavi tēli: Disney Skaistule un Salātlapiņa. Kolosālajā komplektā ir iekļautas arī 2 LEGO® zirgu figūras — Maksimuss un Filips.
  • Šis komplekts patiks ikvienam Disney Princess fanam no 5 gadu vecuma. Bērni var atveidot aizvien jaunus stāstus ar šo lielisko dāvanu komplektu, kas pārsteigs arī bērnu draugus un ļaus radoši rotaļāties daudzu stundu garumā.
  • Piemērots rotaļām un demonstrēšanai. Staļļa aptuvenie izmēri ar pievienotiem steliņģiem: augstums 24 cm, platums 33 cm, dziļums 7 cm. Šis komplekts ir kā radīts rotaļām, un tas lieliski izskatīsies, novietots uz plaukta.
  • Vai vēlies piedāvāt bērniem vēl aizraujošākas būvēšanas iespējas? Tagad tas ir iespējams ar digitālo pamācību Instructions PLUS! Intuitīvie tuvināšanas, pagriešanas un vizualizācijas režīmi pielāgo LEGO® būvēšanu digitālajam laikmetam!
  • Šajā Disney Princess būvējamajā rotaļu komplektā ir detalizētas minilellīšu figūras un zirgu figūras, uz kurām lellītes var jāt, kā arī jauki rotaļu elementi, kas rosinās brīvas, radošas rotaļas un palīdzēs veidot svarīgas prasmes.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var droši savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt