Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Disney Skaistule un Briesmoņa pils (43196)

425224
Preces ID:901588
10040 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

6+    Vecums
505  Detaļu skaits
 

Maģija un noslēpumi gaida Disney Skaistules un Briesmoņa fanus šajā detalizētajā LEGO® ǀ Disney komplektā "Skaistule un Briesmoņa pils" (43196). Komplektā ir iekļauta pils, un tam ir pievienotas drukātas, ilustrētas instrukcijas, kā arī pieejama digitālā pamācība Instructions PLUS. Izmantojot palīgrīkus lietotnē LEGO Building Instructions, arī mazākie būvētāji jutīsies kā īsti meistari!

Brīnišķīgi tēli, kas rosinās rotaļas.
Šajā detalizētajā komplektā ir iekļauts Disney Briesmonis (tam var noņemt Briesmoņa galvu, lai viņš pārvērstos par princi) un 2 Skaistules minilellītes, kā arī zirgs Filips, ar kuru Skaistule var jāt, un vēl 6 labi pazīstamu “Skaistules un Briesmoņa” tēlu LEGO figūras. Komplektā ir dažādi jauki rotaļu elementi, kas bērnus iedvesmos veidot pašiem savu radošo maģijas un piedzīvojumu pasauli.

Aizraujošas lomu spēles.
Bērni var atveidot Disney Princess fantāzijas pasauli ar šo būvējamo rotaļu komplektu. Ar pili var rotaļāties atsevišķi, bet to var arī savienot ar citiem LEGO komplektiem, lai rotaļu iespējas kļūtu vēl daudzveidīgākas. Šī būs lieliska, moderna dāvana vai unikāls pārsteigums kādam mazam fanam.

  • Iedvesmo maģiskas, radošas rotaļas ar šo lielisko LEGO® ǀ Disney komplektu "Skaistule un Briesmoņa pils" (43196) — lielisku dāvanu bērniem un Disney filmas “Skaistule un Briesmonis” faniem.
  • Uzbūvē divstāvu pili ar rotējošu deju grīdu, rotējošu ģērbistabu, 3 minilellītēm (tostarp 2 Skaistules versijas un Briesmoņa galva princim), zirgu Filipu un vēl 6 LEGO® figūrām.
  • Šajā lieliskajā LEGO® ǀ Disney komplektā ir daudz piederumu, tostarp saplēsts prinča portrets un apburta roze. Ar to var gan atveidot iemīļotās filmas ainas, gan ļauties brīvu lomu spēļu priekam.
  • Šis komplekts patiks ikvienam Disney Skaistules un Briesmoņa fanam. Komplektā ir daudz pazīstamu un pārsteidzošu detaļu, tāpēc tas būs aizraujoša, unikāla būvēšanas rotaļlieta zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma.
  • Pils ir aptuveni 27 cm augsta un 32 cm plata. Šis komplekts iespaidīgi izskatās un sniegs daudz radošu lomu spēļu prieka.
  • Drukātas būvēšanas instrukcijas ir noderīgas, bet digitālā pamācība Instructions PLUS ir kolosāla! Lietotnē LEGO® Building Instructions pat mazākie būvētāji var modeļus būvēšanas laikā tuvināt un vizualizēt.
  • Piedāvā bērniem lieliskus tēlus un ainas ar LEGO® ǀ Disney komplektiem. Šajā jaukajā būvēšanas rotaļlietā ir rotaļu elementi, kas palīdzēs bērniem atraisīt radošumu un iztēli.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var droši savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiekmestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt