Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Disney Princess Annas un Elzas ledus brīnumzeme, no 4+ gadiem (43194)

425230
Preces ID:797876
5520 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 4+ gadiem
Detaļu skaits: 154

Veicini bērna pārliecību par saviem spēkiem, rotaļājoties ar šo 4+ LEGO® ǀ Disney komplektu "Annas un Elzas ledus brīnumzeme" (43194), kurā iekļauta ledus pils no Disney animācijas filmas “Ledus pils”, vienkāršas ilustrētas instrukcijas, kas noderēs arī bērniem, kuri vēl tikai mācās lasīt, kā arī digitālā pamācība Instructions PLUS. Izmantojot palīgrīkus lietotnē LEGO Building Instructions, arī mazākie būvētāji jutīsies kā īsti meistari!

Mācies rotaļājoties!
Šis 4+ komplekts ir veidots, domājot par topošajiem būvētājiem, un tajā ir daudz detaļu un tēlu aizraujošām rotaļām. Kārbā katra modeļa detaļas ir iesaiņotas atsevišķā paciņā. Pilij izmantota sākuma klucīša pamatne un liela siena, lai bērni varētu viegli uzbūvēt modeli un sākt rotaļāties pavisam drīz!

Prieks visai ģimenei.
Bērni un pieaugušie var pievienoties Disney Annai, Elzai un Olafam, lai jauki pavadītu laiku ledus pilī. 4+ komplekti ir lielisks veids, kā pieaugušajiem dalīties būvēšanas priekā ar bērniem, un tie patiks gan rūdītiem LEGO faniem, gan ikvienam, kas pirmo reizi iepazīstas ar LEGO klucīšiem.

  • 4+ LEGO® ǀ Disney komplektā "Annas un Elzas ledus brīnumzeme" (43194) ir daudz detaļu un funkciju, tas palīdzēs bērniem apgūt būvēšanas iemaņas un piedāvā jaukas rotaļas kopā ar Disney Annu, Elzu un viņu draugiem.
  • Komplektā ir iekļauta ledus pils, 3 mazāki modeļi, Disney minilellītes Anna un Elza, kā arī Olafa un 3 Sniedziņu LEGO® figūras. Būvēšanu atvieglos sākuma klucīši, tāpēc paliks vairāk laika rotaļām!
  • Disney “Ledus sirds” faniem patiks dažādi piederumi, tostarp ledus krēsls, laterna, stikla kupols un dārgumu lāde ar kroni un dimantiem. Lielisks komplekts gan iemīļoto filmas ainu atveidošanai, gan brīvām rotaļām.
  • Lieliska dāvana zēniem un meitenēm no 4 gadu vecuma, ko vēlies palutināt. Par labiem darbiem apbalvo bērnus ar jauku dāvanu, kura izklaidēs daudzu stundu garumā un palīdzēs pilnveidot būvēšanas un radošās iemaņas.
  • Ledus pils ir aptuveni 23 cm augsta un 13 cm plata. Tā būs lieliski piemērota aizvien jaunām rotaļām. Komplekts ir saderīgs ar visiem LEGO® klucīšiem, tāpēc, bērna būvēšanas prasmēm augot, kolekciju var paplašināt.
  • Vienkāršās, ilustrētās instrukcijas ir lieliski piemērotas bērniem, kuri vēl tikai mācās lasīt, bet digitālā pamācība Instructions PLUS, kura pieejama lietotnē LEGO® Building Instructions, palīdz bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeli.
  • 4+ rotaļu komplekti ir jautrs veids, kā bērniem apgūt būvēšanas prasmes un gūt pārliecību par saviem spēkiem, veicot vienkāršas būvēšanas darbības. Bērni kopā ar pieaugušajiem var atklāt kopīgas būvēšanas un rotaļu prieku.
  • LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi, tos vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt