Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Disney Mikipeles un Minnijas kosmosa raķete, no 4+ gadiem (10774)

428088
Preces ID:791703
3910 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 4+ gadiem
Detaļu skaits: 88

Rosini bērnu iztēli ar LEGO® ǀ Disney Mikipeles un viņa draugu komplektu "Mikipeles un Minnijas kosmosa raķete" (10774). Tajā ir iekļauta atverama raķete un kosmosa stacija, lai bērni no 4 gadu vecuma varētu izbaudīt piedzīvojumus kosmosā kopā ar Disney Mikipeli un Minniju.

Radīts rotaļām un būvēšanai.
Šis LEGO 4+ kosmosa komplekts sniegs daudz prieka, jautrības un attīstošu rotaļu. Katrā klucīšu paciņā ir viens modelis, lai bērni varētu to ātri uzbūvēt un ļauties rotaļu priekam! Komplektā ir arī sākuma klucīšu elementi, kas atvieglos būvēšanu.

Izklaide visai ģimenei.
4+ komplekti ir lielisks veids, kā pieaugušajiem dalīties būvēšanas priekā ar bērniem. Šim komplektam ir vienkāršas, ilustrētas instrukcijas, kuras būs saprotamas arī bērniem, kuri vēl tikai mācās lasīt. Bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions tam ir pieejama arī iespēja Instructions PLUS. Lietotnē bērni var skaidri redzēt būvēšanas procesu un saglabāt informāciju par paveikto, lai jebkurā laikā turpinātu modeļa būvēšanu.

  • LEGO® ǀ Disney komplekts "Mikipeles un Minnijas kosmosa raķete" (10774) sniedz bērniem lomu spēļu prieku un iespēju pilnveidot būvēšanas prasmes, lidojot raķetē un iepazīstot kosmosu.
  • Lieliska dāvana bērniem no 4 gadu vecuma, kuriem patīk ienest jaunas vēsmas rotaļlaukumā! Pārsteidz bērnu ar radošu būvēšanas rotaļlietu, kas rosinās iztēli un pārliecību par saviem spēkiem, kā arī iepriecinās daudzu stundu garumā.
  • Lielisks komplekts būvēšanas prasmju apguvei. Raķetes un kosmosa stacijas modeļos iekļauti sākuma klucīšu elementi, kas atvieglos būvēšanu, lai vairāk laika atliktu rotaļām. Komplektā ir 2 minifigūras un ekskluzīvs elements ar Mikipeles siluetu!
  • Šajā LEGO® ǀ Disney komplektā ir daudz interesantu detaļu un piederumu, tostarp liels, atverams akmens, kurā var ielikt citplanētieti, kā arī kamera un neliels karoga modelis, kas paplašinās lomu spēļu iespējas.
  • Raķete ir aptuveni 14 cm augsta un 7 cm plata, un viss komplekts iedvesmos aizvien jaunām rotaļām. Komplekts irsaderīgs ar citiem LEGO® klucīšiem, lai līdz ar būvēšanas prasmēm augtu arī rotaļu kolekcija.
  • Piedāvā mazajiem būvētājiem lieliskas iespējas ar vienkāršām, ilustrētām instrukcijām, kuras būs saprotamas arī bērniem, kuri vēl tikai mācās lasīt. Turklāt digitālajā pamācībā Instructions PLUS ir arī tuvināšanas un saglabāšanas iespējas!
  • 4+ komplekti piedāvā jautru veidu, kā bērniem ar vienkāršām darbībām apgūt būvēšanu un stiprināt pārliecību par saviem spēkiem. Ar tiem bērni un pieaugušie varatklāt, cik jauki ir būvēt un rotaļāties kopā.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli tās satvert un ar tām būvēt atkal un atkal — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® klucīši un detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai tie atbilstu stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt