Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Disney Mikipeles un Minnijas būvējamie tēli (43179)

43179
Preces ID:792073
19780 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+    Vecums
1739   Detaļu skaits
 

Ja esat Disney fans un mīlat to sākotnējās multiplikācijas filmas, tad šis ir tieši jums! LEGO® ǀ Disney Mikipeles un Minnijas būvējamie tēli (43179) dod jums iespēju koncentrēt savu prātu un izmantot rokas, lai izveidotu patiesi izrādīšanas cienīgu elementu.

Fantastiskas retro detaļas.
Balstoties uz Volta Disneja un Aba Aiverka leģendārajiem personāžiem, šīs figūras attēlo Mikipeli un Minniju dinamiskās pozās ar vairākiem būvējamiem aksesuāriem, tostarp ģitāru, retro kameru, trijkāji un fotoalbumu ar viņu piedzīvojumu fotogrāfijām. Mikijs ir 36 cm augsts, un Minnija ir 35 cm augsta.

LEGO būvēšanas projekti tieši jums.
Veltiet laiku sev, koncentrējieties uz patīkamu radošo izaicinājumu un izveidojiet šīs divas satriecošās, lielās, būvējamās figūras, ko novietot apskatei savās mājās vai birojā. Tie ir daļa no iedvesmojošu LEGO® būvēšanas komplektu kolekcijas pieaugušajiem, kurus interesē populārā kultūra, māksla, arhitektūra un dizains — tie ir lieliska dāvana sev vai Disney fanam jūsu dzīvē, kas meklē savu nākamo projektu.

  • Uzdāviniet sev vai praktisku projektu cienītājam radošu baudījumu ar šo LEGO® ǀ Disney Mikipeles un Minnijas būvējamo tēlu (43179) komplektu. Tie veido unikālu dizaina elementu un iemeslu uzsākt sarunu.
  • Attīriet savu prātu, būvējot šīs divas detalizētās lielformāta figūras un aksesuārus, ko pēc tam varat izlikt apskatei. Šis komplekts ļauj jums izbaudīt būvēšanas prieku, gūstot gandarījumu un atjaunojot enerģiju.
  • Pēc uzbūvēšanas šie leģendārie personāži lieliski izskatīsies, izlikti apskatei mājās vai birojā. Varat tos turēt kopā vai izveidot unikālu ainu ar katru figūru un iekļautajiem aksesuāriem.
  • Dalīties ar savu mīlestību pret Disney Mikipeli un izbaudiet šo komplektu ar visām tā detaļām un aksesuāriem. Aizraujošais būvēšanas process un figūru retro izskats to arī padara par lielisku dāvanu sev vai jebkuram jums zināmam Disney fanam.
  • Detalizētas, lielizmēra figūras, lielākajam modelim pārsniedzot 36 cm augstumu, 19 cm platumu un 16,5 cm dziļumu. Šis satriecošais komplekts sastāv no 1739 detaļām, un to varat izlikt apskatei kādā īpašā vietā savās mājās.
  • Atmiņas un vērtīgs laiks sev jūs jau gaida. Lai izbaudītu šo komplektu, nav nepieciešamas baterijas — šo augstvērtīgo figūru būvēšana ļaus izbēgt no ikdienas rutīnas, un tie ir veidoti izlikšanai apskatei jūsu mājās.
  • Kafijas galdiņa kvalitātes instrukcijas palīdzēs projekta laikā, ar stāstiem un vinjetēm piešķirot izklaides noskaņu būvēšanas procesam. Šis LEGO® komplekts ir lieliska radoša nodarbe, ar kuru aizbēgt no ikdienas rūpēm.
  • Uzdāviniet pieaugušiem būvētājiem, piemēram, sev, divas iespaidīgi detalizētas, lielizmēra figūras no šī LEGO® ǀ Disney komplekta. Šis komplekts dod iespēju uzbūvēt unikālu modeli, ko pēc tam varat novietot redzamā vietā, lai parādītu savu mīlestību pret šiem personāžiem.
  •  LEGO® klucīši atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi, un tos ikreiz var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un analizēti, lai nodrošinātu ikviena būvēšanas komplekta atbilstību visaugstākajiem globālajiem drošības un kvalitātes standartiem.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt