Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Disney Madrigālu nams (43202)

43202
Preces ID:886190
6360 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

6+   Vecums
587  Detaļu skaits
 

Disney “Encanto” faniem jebkurā vecumā patiks šis krāsainais LEGO® ǀ Disney komplekts "Madrigālu nams" (43202). Komplektā iekļauta trīsstāvu māja, uzlīmju loksne tās izrotāšanai, drukātas būvēšanas instrukcijas, kā arī digitālā pamācība Instructions PLUS. Lietotnē LEGO Building Instructions bērni var modeli ekrānā tuvināt, pagriezt un vizualizēt. Šajā procesā arī mazākie būvētāji jutīsies kā īsti meistari!

Rotaļas visas dienas garumā.
Šī būvējamā rotaļlieta iedvesmos aizvien jaunām rotaļām ar krāsām, funkcijām un detaļām, kas bērnam radīs brīnuma sajūtu. Te ir daudz iztēli rosinošu piederumu, tostarp akordeons, gramofons un lietussargs. Var rotaļāties tikai ar šo komplektu vai arī savienot to ar citiem LEGO ǀ Disney komplektiem (jāiegādājas atsevišķi).

Klasiskie filmas tēli.
Šajā LEGO ǀ Disney komplektā ir iekļautas 2 minilellītes un 1 mikrolellīte: Disney vecmāmiņa, Mirabella un Antonio, kā arī kapibaras un tauriņa LEGO figūras. Šī izcilā būvēšanas rotaļlieta būs kolosāla dāvana bērniem, kuriem patīk ienest jaunas vēsmas rotaļlaukumā.

  • Sniedz Disney fanam maģisku, krāsām un pārsteigumiem pilnu māju ar šo īpašo LEGO® ǀ Disney komplektu "Madrigālu nams" (43202). Piedzīvojums sākas, tiklīdz ir atvērta kārba!
  • Atklāj, kas dzīvo šajā namā! Komplektā ir 587 detaļas, lai uzbūvētu 3 stāvus, rotējošu vējrādītāju, apgāžamu gultu un kustīgus slēģus, kā arī unikāla uzlīmju loksne un dažādi piederumi aizvien jauniem stāstiem.
  • Iekļautas Disney vecmāmiņas un Mirabellas minilellītes, Antonio mikrolellīte, kā arī Čispi un tauriņa LEGO®figūras. Šis krāsainais trīsstāvu komplekts ir veidots radošai jautrībai.
  • Ikviens Disney “Encanto” fans no 6 gadu vecuma būs sajūsmā par šo populāro dāvanu. Mājā ir vairākas istabas, dažādas filmā redzētas funkcijas, kā arī iespējas un piederumi, kas rosinās rotaļas.
  • Nebeidzams radošs prieks. Nams ir aptuveni 26 cm augsts, 20 cm plats un 10 cm dziļš. Tas ir perfekti piemērots rotaļām daudzu stundu garumā, un tas lieliski izskatās, izlikts apskatei.
  • Vai vēlies sniegt bērniem kolosālu būvēšanas pieredzi? To piedāvā digitālā pamācība Instructions PLUS. Tā ir LEGO® būvēšana digitālajā laikmetā — ar intuitīviem tuvināšanas, pagriešanas un vizualizēšanas rīkiem!
  • Šajā Disney “Encanto” būvējamajā rotaļlietā ir detalizētas minilellīšu un mikrolellīšu figūras un krāsaina, būvējama māja, kas rosinās brīvas, radošas rotaļas un palīdzēs veidot svarīgas prasmes. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var droši savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt