Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Queer Eye- Fab Five mājoklis 10291

10291
Preces ID:791516
7840 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+   Vecums
974    Detaļu skaits
 

Aicinām visus Netflix TV raidījuma “Queer Eye” fanus! Sagatavojies atklāt savu īsto es un pievienojies Fab Five komandai ar aizraujošu būvēšanas projektu: LEGO® komplektu ""Queer Eye — Fab Five mājoklis"" (10291). Atveido neskaitāmas detaļas, kas veido Fab Five oriģinālo mājokli Atlantā, un atklāj dažādas raidījumā redzētās iespējas, kas veidotas par godu katra Fab Five komandas dalībnieka īpašajiem talantiem. Te ir Antoni virtuves sala, Tan apģērbu statīvs, Jonathan grozāmais salona krēsls un Karamo dīvāns un albums. Un Bobby ir apstiprinājis telpas, jo viņš palīdzēja veidot šo ļoti īpašo LEGO interjera dizainu.

Velti mirkli rūpēm par sevi
Bez pārvērtībām neviena “Queer Eye” sērija nebūtu pilnīga. Tāpēc šajā būvējamajā modelī ir iekļautas ne vien visu piecu Fab Five komandas dalībnieku minifigūras (kā arī suņa Bruley figūra), bet arī 2 Kathi Dooley minifigūras (viņa bija ļoti īpaša viešņa ļoti īpašā sērijā). Te ir arī pārvērtību telpa, kurā parādīt Kathi emocionālos “pirms” un “pēc” mirkļus.

  •  Ir laiks sniegt sev atpūtu, izbaudot aizraujošu būvēšanas projektu — demonstrējamu Fab Five mājokļa modeli no godalgotā Netfilx TV raidījuma “Queer Eye”.
  •  LEGO® komplektā ""Queer Eye — Fab Five mājoklis"" (10291) atklāj dažādas skaistas un autentiskas detaļas no TV raidījuma, piemēram, lielu televizoru, virtuvi, dzīvojamo istabu un vietu skaistumkopšanai. 
  •  Vienkārši perfekti! Šajā komplektā ir iekļautas visu Fab Five komandas dalībnieku minifigūras, kā arī Bruley figūra. Te ir arī 2 Kathi Dooley minifigūras, kas atveido viņu pirms un pēc pārvērtībām.
  •  Kolosāla dāvana ikvienam TV raidījuma “Queer Eye” fanam vai jebkuram, kam patīk TV raidījumu suvenīri un kolekcionējamas lietas. Un, protams, tā var būt pelnīta balva pašam sev.
  •  Aptuvenie izmēri: augstums 9 cm, platums 35 cm, dziļums 21 cm.
  •  Atklāj dažādas detaļas, kas atspoguļo visu Fab Five komandas dalībnieku talantus, tostarp Antoni virtuves salu, Tan apģērbu statīvu, Jonathan salona krēslu, Karamo dīvānu un Bobby interjera plānu.
  •  Komplekts ir veidots, LEGO® dizaineriem cieši sadarbojoties ar Fab Five komandas dalībniekiem. Būvēšanas instrukcijas rotās tavu kafijas galdiņu, un tajās ir sniegta iedvesmojoša informācija par sadarbības procesu.
  •  Šis kolekcionējamais TV raidījuma LEGO® komplekts ietilpst radošu būvēšanas modeļu sērijā pieaugušajiem būvēšanas faniem, kam patīk izsmalcināts dizains, daudzveidīgas detaļas un eleganta arhitektūra.
  •  LEGO® būvēšanas klucīši tiek ražoti no kvalitatīviem materiāliem. Tie ir savienojami un saderīgi, tos vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  Ražojot LEGO® detaļas, drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā. Tāpēc tās tiek rūpīgi pārbaudītas, un jūs varat būt pārliecināts, ka modelis būs ne vien skaists, bet arī izturīgs.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt