Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Creator Savvaļas lauva (31112)

31112
Preces ID:791779
1610 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Bērniem patiks doties uz tuksnesi un izbaudīt piedzīvojumus kopā ar dzīvniekiem ar šo iespaidīgo LEGO® Creator 3in1 rotaļu komplektu "Savvaļas lauva" (31112). Tajā ir iekļauts no klucīšiem būvēts lauvas modelis ar kustīgu asti, kājām, galvu un žokli, kā arī maitu lija un dzīvnieka kauli, kas rosinās jaunus stāstus.

Rotaļlietas radošām spēlēm.
Mazajiem būvētājiem patiks veidot 3 dažādus rotaļu dzīvniekus ar šo LEGO Creator 3in1 komplektu. Viņi var uzbūvēt savvaļas lauvu, pārbūvēt to par kustīgu strausu vai kārpaino mežacūku, vai arī ļaut vaļu iztēlei un uzbūvēt vēl citus dzīvniekus. Maitu liju var izmantot kopā ar visiem 3 modeļiem.

Radošas un attīstošas dāvanas.
LEGO Creator 3in1 būvēšanas rotaļlietas piedāvā bērniem aizraujošus piedzīvojumus ar 3 dažādiem modeļiem katrā komplektā! Rotaļu iespējas nekad nebeidzas, jo katru detalizēto modeli var izjaukt un pārbūvēt par kaut ko citu. Iepazīsti lielisko "trīs vienā" rotaļu komplektu klāstu un izvēlies būvēt dzīvniekus, transportlīdzekļus vai namus.

  • LEGO® Creator 3in1 būvēšanas komplekts "Savvaļas lauva" (31112) rosinās bērnu iztēli ar 3 modeļiem vienā komplektā — savvaļas lauvu, strausu un kārpaino mežacūku.
  • Iespaidīgajā LEGO® komplektā ir iekļauta arī maitu lija, kuru var izmantot kopā ar visiem 3 klucīšu modeļiem, lai bērnu piedzīvojumi savannā kļūtu vēl aizraujošāki.
  • 3 rotaļu dzīvniekiem ir kustīgi elementi: lauvai ir kustīgas kājas, aste, galva un žoklis; strausam ir kustīgs kakls un kājas; kārpainajai mežacūkai var kustināt kājas, galvu un žokli.
  • Šajā LEGO® Creator 3in1 komplektā ir 224 detaļas, un tas būs aizraujošs būvēšanas izaicinājums bērniem no 7 gadu vecuma, kā arī lieliska dāvana radošiem bērniem.
  • Lauvas modelis ir aptuveni 12 cm augsts — tieši tik liels, lai ērti rotaļātos mājās vai ceļā.
  • Bērniem noteikti patiks piedzīvojumi tuksnesī kopā ar negantu lauvu, ātru strausu vai spēcīgu kārpaino mežacūku, un visiem šiem dzīvniekiem var pievienoties arī maitu lija.
  • Apskati arī citus lieliskus 2021. gada janvāra jaunos LEGO® Creator 3in1 komplektus: Kiberdrons (31111), Sacīkšu auto pārvadātājs (31113), Superbaiks (31114) un Sērfotāju pludmales māja (31118).
  • Ar LEGO® Creator 3in1 komplektiem bērni var izbaudīt nebeidzamas radošas lomu spēles, radot aizvien jaunus, aizraujošus stāstus par 3 krāsainajiem modeļiem, kurus var uzbūvēt no komplekta.
  • Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® būvēšanas klucīši tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, lai tos ikreiz varētu viegli savienot unatvienot.
  • LEGO® būvēšanas klucīši atbilst visstingrākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt