Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Creator Safari namiņš kokā, no 7+ gadiem (31116)

Preces ID:791842
3540 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 7+ gadiem
Detaļu skaits: 397

Ar fantastisko LEGO® Creator 3in1 komplektu "Safari namiņš kokā" (31116) bērni var lomu spēlēs atveidot aizraujošu safari Āfrikas savannā. Būvēšanas komplektā ir viss nepieciešamais: kokā uzbūvēts namiņš ar balkonu, kāpnēm un detalizētu iekšpusi, kurā ir pat tualete un izlietne, 2 minifigūras un 3 no klucīšiem būvēti dzīvnieki — žirafe, flamings un degunragputns.

“Trīs vienā” rotaļlietas bērnu aizrautībai.
Bērniem patiks būvēt 3 dažādus, aizraujošus modeļus ar šo LEGO Creator 3in1 komplektu. Var uzbūvēt safari namiņu kokā, bet pēc tam pārbūvēt to par divplāksni ar lauvu vai katamarānu ar krokodilu, un no klucīšiem var uzbūvēt arī kaut ko pilnīgi jaunu.

Jautras rotaļlietas, kas rosina iztēli.
Ar LEGO Creator 3in1 komplektiem bērni var paplašināt iztēles apvāršņus, būvējot veselus 3 modeļus! Rotaļu iespējas nekad nebeidzas, jo katru modeli pēc bērna vēlmēm var pārbūvēt par kaut ko pilnīgi jaunu. Izvēlies aizraujošos “trīs vienā” komplektus — klāstā ir gan auto, gan motocikli un roboti.

  • LEGO® Creator 3in1 būvēšanas komplekts "Safari namiņš kokā" (31116) rosinās bērnu iztēli ar 3 modeļiem 1 komplektā: rotaļu namiņu kokā, rotaļu lidmašīnu un rotaļu laivu.
  • Šajā LEGO® komplektā iekļautas zēna un meitenes minifigūras ar kameru, lai bērnu piedzīvojumi safari kļūtu vēl aizraujošāki.
  • Rotaļu namiņam kokā ir balkons ar solu un kāpnēm, iekšpusē ir tualete un izlietne, un kopā ar to var uzbūvēt 3 klucīšu dzīvniekus: kustīgu rotaļu žirafi, rotaļu flamingu un degunragputnu.
  • Rotaļu divplāksnim ir kabīne minifigūrai, un kopā ar to var uzbūvēt lauvu, koku un zaļspārnīti, bet rotaļu katamarānam ir regulējama bura, un kopā ar to var uzbūvēt rotaļu krokodilu un marabu.
  • Šajā LEGO® Creator 3in1 rotaļu komplektā ir 397 detaļas, un tas sniegs būvēšanas prieku dzīvnieku mīļotājiem no 7 gadu vecuma. Komplekts būs sajūsmas vērta dzimšanas dienas vai svētku dāvana.
  • LEGO® mājiņa kokā ir aptuveni 18 cm augsta, 12 cm plata un 12 cm dziļa — tieši tik liela, lai ērti rotaļātos un modeli ar lepnumu izliktu apskatei savā istabā.
  • Uzbūvē vēl vairāk piedzīvojumu ar citiem lieliskiem LEGO® Creator 3in1 komplektiem: Kiberdrons (31111), Savvaļas lauva (31112), Sacīkšu auto pārvadātājs (31113), Superbaiks (31114) un Sērfotāju pludmales māja (31118).
  • Ar LEGO® Creator 3in1 komplektiem bērni var izbaudīt aizraujošas radošas rotaļas, radot aizvien jaunus stāstus par 3 dažādajiem modeļiem, kurus var uzbūvēt no komplekta.
  • Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® būvēšanas klucīši tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot.
  • LEGO® būvēšanas klucīši atbilst visstingrākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt