Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Classic Radošie baltie klucīši (11012)

11012
Preces ID:793412
1150 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

4+   Vecums
60   Detaļu skaits

No LEGO® Classic rotaļu komplekta "Radošie baltie klucīši" (11012) dzirkstī idejas un iedvesma, kas atraisīs bērnu radošo potenciālu. Mazajiem būvētājiem no 4 gadu vecuma patiks 3 viegli būvējamo LEGO rotaļlietu idejas. Var uzbūvēt sniegavīru ar slotu, aitiņu ziedošā pļavā un kaiju ar zivi. Un radošā jautrība sākas, kad bērni sāk kombinēt klucīšus, lai pielāgotu modeļus un radītu paši savas būves.

Pakāpeniska digitāla pamācība.
Šim LEGO Classic rotaļu komplektam ir vienkārša būvēšanas pamācība un iespēja Instructions PLUS, kas iekļauta viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions. Šajā interaktīvajā būvēšanas pamācībā ir tuvināšanas un pagriešanas rīki, kas palīdzēs viegli uzbūvēt LEGO modeļus!

Noderīgu prasmju veidošana.
LEGO Classic būvēšanas komplekti ieliek bērnu rokās idejas un iedvesmu ar aizraujošiem modeļiem, kuri rosina brīvas, neierobežotas rotaļas, kā arī palīdz pilnveidot bērnu radošumu un motorikas iemaņas.

  • Bērni no 4 gadu vecuma var būvēt, veidot un iztēloties ar LEGO® Classic rotaļu komplektu "Radošie baltie klucīši" (11012). Iekļautas 3 vienkārši būvējamu modeļu idejas, kas parādīs radošas būvēšanas ceļu.
  • Kas atrodas kārbā? Šajā rotaļu komplektā ir 60 LEGO® klucīši — viss, kas bērnam nepieciešams, lai uzbūvētu sniegavīru ar slotu, aitiņu ziedošā pļavā, kaiju ar zivi vai jebko, ko bērns ir iztēlojies.
  • Bērniem patiks būvēt un rotaļāties ar 3 jautrajiem modeļiem, kuru idejas ir iekļautas komplektā. Un šos klucīšus un detaļas var savienot ar citiem LEGO® komplektiem vēl lielākai jautrībai!
  • Lieliska dāvana Ziemassvētkos, dzimšanas dienā vai jebkurā citā dienā jaunajiem LEGO® būvētājiem un bērniem, kuri vēlas paplašināt savu LEGO klucīšu kolekciju.
  • Ar šo kompakto LEGO® Classic rotaļu komplektu "Radošie baltie klucīši" bērni var radošo jautrību paņemt līdzi.
  • Kārbā katram modelim nepieciešamās LEGO® detaļas ir iesaiņotas atsevišķā maisiņā. Vienkārši izvēlies modeli, atver klucīšu maisiņu un sāc darboties!
  • Iekļautas drukātas būvēšanas instrukcijas un Instructions PLUS — iespēja, kas pieejama bezmaksas lietotnē LEGO® Building Instructions un nodrošina tuvināšanas, pagriešanas un vizualizēšanas rīkus vēl aizraujošākam būvēšanas procesam.
  • LEGO® Classic būvēšanas komplekti piedāvā daudz ideju un rosina brīvas, radošas rotaļas. Vēl nekad nav bijis tik jautri veicināt bērnu radošumu un problēmu risināšanas prasmes!
  • LEGO® rotaļlietas atbilst visaugstākajiem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, un to būvēšana sniedz prieku. Tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Visas LEGO® būvēšanas rotaļlietas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai ikviens rotaļu komplekts atbilstu stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt