Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO® City Adventes kalendārs

60303
Preces ID:775651
13850 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Uzbūvē ziemīgu prieku un gaidi tuvojošos svētkus ar rotaļu komplektu LEGO® City "Adventes kalendārs" (60303). Bērni var skaitīt dienas līdz svētkiem ar jaukiem minimodeļiem, populāriem TV seriāla “LEGO City Adventures” tēliem un lieliskiem piederumiem. Atloki sniegotās pilsētas rotaļu paliktni, lai sagatavotu vietu aizvien jauniem radošiem piedzīvojumiem.

Ātri un viegli būvējami modeļi.
LEGO City Adventes kalendārs būs lieliska dāvana bērniem no 5 gadu vecuma. Katrai pārsteiguma rotaļlietaiir pievienota vienkārša būvēšanas pamācība, lai arī tie, kas LEGO būvēšanu iepazīst pirmo reizi, varētu būvēt un rotaļāties ar prieku.

Lieliskas Ziemassvētku rotaļlietas bērniem.
LEGO City Adventes kalendāros ir daudz iedvesmojošu, svētku noskaņā veidotu jauku pārsteigumu bērniem, kuriem patīk radošas rotaļas. Kalendārā iekļautās būvējamās rotaļlietas, TV seriāla “LEGO City Adventures” tēlus un piederumus var arī savienot ar esošajiem LEGO rotaļu komplektiem, lai rotaļas sniegtu vēl vairāk prieka.

  • Bērniem no 5 gadu vecuma patiks katru decembra dienu radoši rotaļāties ar šo LEGO® City Adventes kalendāru (60303), kurā iekļauti dažādi lieliski minimodeļi, jautri TV seriāla “LEGO City” tēli un lieliski piederumi.
  • Iekļautas TV seriāla “LEGO® City Adventures” tēlu Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper un Fendrich minifigūras, kā arī būvējams Duke DeTain sniegavīrs un sniegotas pilsētas rotaļu paliktnis.
  • Bērni var skaitīt dienas līdz svētkiem ar lieliskiem modeļiem, jautrām minifigūrām un atlokāmu rotaļu paliktni, uz kura var būvēt un atveidot savus LEGO® City svētku piedzīvojumus!
  • Vai tu meklē lielisku dāvanu bērnam, kas ir vismaz 5 gadus vecs? Šis Adventes kalendārs būs lieliski piemērots TV seriāla “LEGO® City Adventures” faniem un ikvienam bērnam, kam patīk lieliskas rotaļlietas un radošas spēles.
  • LEGO® City Adventes kalendāra kārbas aptuvenie izmēri: augstums 26 cm, platums 38 cm, dziļums 7 cm.
  • Baterijas nebūs nepieciešamas! Šajā Adventes kalendārā iekļauto būvējamo LEGO® rotaļlietu un tēlu dzinējspēks ir mazi bērni ar lielu iztēli, tāpēc svētku jautrība var sākties uzreiz un turpināties katru dienu!
  • Katrai LEGO® City Adventes kalendāra pārsteiguma dāvanai ir pievienota vienkārša būvēšanas pamācība, kas ir nodrukāta kalendāra lodziņa iekšpusē, tāpēc arī būvētāji bez iepriekšējas pieredzes varēs ar prieku uzbūvēt savas rotaļlietas.
  • Svētku noskaņā veidotajos LEGO® City Adventes komplektos ir iekļauti miniatūri krāsaini modeļi un jauki tēli, kas rosinās radošas lomu spēles un palīdzēs bērniem pilnveidot fiziskās un radošās prasmes.
  • Visas LEGO® detaļas un klucīši ir ražoti atbilstoši stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tie vienmēr būtu savienojami, saderīgi un sagādātu tikai prieku, — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® City būvēšanas rotaļlietas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai ikviens rotaļu komplekts atbilstu stingriem drošības standartiem.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt