Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Ugunsdzēsēju glābšanas helikopters, no 5+ gadiem (60281)

60281
Preces ID:794521
3460 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 5+ gadiem
Detaļu skaits: 212

Palutini TV seriāla “LEGO® City Adventures” fanus ar šo aizraujošo LEGO City rotaļu komplektu "Ugunsdzēsēju glābšanas helikopters" (60281), kurā iekļauts rotaļu helikopters, motocikls un spēkstacijas aina, kā arī LEGO liesmas, kuras var salikt vairākās kārtās, lai tās izskatītos augstākas! Bērni var no helikoptera ūdens lielgabala izšaut ūdens elementus, lai nodzēstu liesmas, un izbaudīt lomu spēļu prieku ar 3 minifigūrām — strādnieku, helikoptera pilotu un TV seriāla “LEGO City” varoni Clemmons.

Lielisks LEGO komplekts bērniem no 5 gadu vecuma.
Kārbā atrodas arī LEGO City rotaļlietas būvēšanas instrukcija. Vari arī lejupielādēt Instructions PLUS — pamācību, kas pieejama viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions. Ar šo interaktīvo būvēšanas pamācību, kurā ir lieliski tuvināšanas un pagriešanas rīki, jaunie LEGO būvētāji kļūst par īstiem meistariem!

Lieliska dāvana radošiem bērniem.
LEGO City ugunsdzēsēju rotaļu komplekti piedāvā patīkamu būvēšanu un rotaļas: tajos ir detalizētas ēkas, reālistiski transportlīdzekļi un jautri tēli, kas veicina radošas, neierobežotas lomu spēles, kuru pamatā ir īstās dzīves notikumi.

  • Dāvana mazajiem ikdienas varoņiem no 5 gadu vecuma. Rotaļu komplekts "Ugunsdzēsēju glābšanas helikopters" (60281) ir lieliski piemērots bērniem, kuriem patīk aizraujoši ugunsdzēsēju transportlīdzekļi, kā arī TV seriāla “LEGO® City Adventures” faniem.
  • Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu rotaļu helikopteru, motociklu, spēkstacijas ainu un LEGO® liesmas, kā arī 3 minifigūras, tostarp Clemmons no TV seriāla “LEGO City Adventures”.
  • Bērni var LEGO® liesmas salikt vairākās kārtās, lai izveidotu lielu ugunsgrēku, bet pēc tam no helikoptera ūdens lielgabala izšaut ūdens elementus, lai liesmas nodzēstu. Var arī atveidot TV seriāla “LEGO City Adventures” notikumus ar 3 minifigūrām.
  • Lieliska dāvana ikvienā situācijā. Šis ugunsdzēsēju rotaļu komplekts daudzu stundu garumā sniegs prieku LEGO® City faniem un bērniem no 5 gadu vecuma, kam patīk radošas rotaļas. Pietiks ar pavisam nelielām būvēšanas prasmēm.
  • Uzbūvēta rotaļu ugunsdzēsēju glābšanas helikoptera aptuvenie izmēri: augstums 10 cm, garums 26 cm, platums 9 cm.
  • Iekļauti LEGO® piederumi, piemēram, nestuves (tās var ievietot helikoptera bagāžas nodalījumā), ugunsdzēsēja ķivere, uzgriežņu atslēga un aizsargķivere.
  • Iekļauta vienkārša, drukāta būvēšanas pamācība un Instructions PLUS — interaktīva būvēšanas pamācība topošajiem būvētājiem; tā ir pieejama viedierīču bezmaksas lietotnē LEGO® Building Instructions.
  • LEGO® City ugunsdzēsēju komplekti rosina radošas lomu spēles ar detalizētām ēkām, aizraujošiem transportlīdzekļiem, jautriem tēliem un ainām, kas jautrā un radošā veidā atveido īsto dzīvi.
  • Visas LEGO® City detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Visas LEGO® detaļas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai ikviens būvēšanas komplekts atbilstu visstingrākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt