Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Ugunsdzēsēju automašīna ar kāpnēm, no 4+ (60280)

60280
Preces ID:791984
2830 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 4+ gadiem
Detaļu skaits: 88

Palutini piedzīvojumu kārus bērnus ar šo LEGO® City rotaļu komplektu "Ugunsdzēsēju automašīna ar kāpnēm" (60280), kurā iekļauta ikoniska ugunsdzēsēju automašīna ar paceļamām kāpnēm, kā arī ūdens hidrants un LEGO liesmas, kuras var salikt vairākās kārtās, lai tās izskatītos augstākas! Te ir arī ugunsdzēsēja un TV seriāla “LEGO City” varones Freya McCloud minifigūras, lai viss būtu sagatavots neierobežotiem piedzīvojumiem gluži kā TV seriālā “LEGO City Adventures”!

Lieliska būvēšanas rotaļlieta bērniem.
Šajā 4+ komplektā ir iekļauta vienkārša drukāta būvēšanas pamācība un sākuma klucītis — maziem bērniem piemērota daļēji uzbūvēta pamatne, uz kuras veidot savus radošos modeļus. Un ar viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotni LEGO Building Instructions bērni saņem Instructions PLUS — interaktīvu būvēšanas pamācību, ar kuru būvēšana patiešām būs tīrā bērnu spēle!

LEGO City pilsētas radošā pasaule.
LEGO City rotaļu komplekti piedāvā patīkamu būvēšanu un rotaļas: tajos ir detalizētas ēkas, reālistiski transportlīdzekļi un jautri tēli, kas veicina radošas, neierobežotas lomu spēles, kuru pamatā ir īstās dzīves notikumi.

  • Palutini ikdienas varoni ar aizraujošo LEGO® City prieku ar šo 4+ rotaļu komplektu "Ugunsdzēsēju automašīna ar kāpnēm" (60280), kurā iekļauts ikonisks rotaļu ugunsdzēsēju auto un populārs TV seriāla “LEGO City Adventures” tēls.
  • Kas atrodas kārbā? Te ir rotaļu ugunsdzēsēju automašīna ar kāpnēm un ugunsdzēšamo aparātu, ūdens hidrants un saliekamas LEGO® liesmas, kā arī ugunsdzēsēja un TV seriāla “LEGO City” ugunsdzēsēju komandieres Freya McCloud minifigūras.
  • Bērni var pacelt ugunsdzēsēju auto kāpnes, ielikt ugunsdzēsēju darbarīkus auto bagāžas nodalījumā un radīt aizvien jaunus stāstus, kuros darbojas TV seriāla “LEGO® City Adventures” ugunsdzēsēju komandiere Freya McCloud.
  • Šis ugunsdzēsēju rotaļu komplekts patiks bērniem no 4 gadu vecuma, un tas būs lieliska dāvana dzimšanas dienā, Ziemassvētkos vai citos svētkos LEGO® City un lomu spēļu piedzīvojumu faniem. Pietiks ar pavisam nelielām būvēšanas prasmēm.
  • Uzbūvētas ugunsdzēsēju automašīnas ar kāpnēm aptuvenie izmēri: augstums 9 cm, garums 16 cm, platums 7 cm.
  • Iekļauti LEGO® piederumi, piemēram, ugunsdzēsēja cirvis un ķivere, kā arī ugunsdzēšamais aparāts.
  • Iekļauta vienkārša 4+ būvēšanas pamācība un Instructions PLUS — iespēja, kas pieejama viedierīču bezmaksas lietotnē LEGO® Building Instructions. Šī interaktīvā būvēšanas pamācība palīdzēs bērniem kļūt par meistarīgiem būvētājiem!
  • Ar LEGO® City 4+ komplektiem bērni un pieaugušie var atklāt kopīgas būvēšanas un rotaļu prieku, kā arī rosināt bērnu radošumuun iztēli ar reālistiskām ēkām, lieliskiem transportlīdzekļiem un jautriem tēliem.
  • Vai tu meklē kvalitatīvu rotaļlietu bērniem? Visas LEGO® City detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Drošība — pirmajā vietā. LEGO® City klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt