Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Safari bezceļu auto (60267)

GXP-718802
Preces ID:792230
3050 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

5+    Vecums
168  Detaļu skaits
 
Bērni būs sajūsmā par LEGO® City komplektu Safari bezceļu auto (60267), kurā ir iekļauta izturīga safari bezceļu automašīna ar zebras svītrām, stiprinājumu kamerai, noņemamu jumta bagāžnieku un piederumiem. Bērnu iztēlei te nav nekādu robežu! Viņi var palīdzēt pētniekiem izveidot nometni, lai uzņemtu savvaļas dzīvnieku fotoattēlus. Daudz interesantu funkciju. Ja meklē aizraujošu piedzīvojumu rotaļlietu bērniem, šis komplekts būs īstā izvēle. Ar lielisku bezceļu auto, rotaļu lauvenes un papagaiļa figūrām, kā arī 2 pētnieku figūrām ar binokli, kameru un jautru koka tērpu bērniem būs viss nepieciešamais, lai izbaudītu safari piedzīvojumus. Jautra būvēšana un rotaļas bērniem no 5 gadu vecuma. Ar šo LEGO City Vareno transportlīdzekļu rotaļu komplektu var jautri un patstāvīgi būvēt un rotaļāties, un tajā ir iekļauta vienkārša būvēšanas pamācība topošajiem LEGO būvētājiem. Reālistiskie transportlīdzekļi, piederumi un jautrie tēli rosina radošas, brīvas lomu spēles bērniem no 5 gadu vecuma.
  • Ļauj vaļu LEGO® City piedzīvojumiem ar šo safari bezceļu auto rotaļu komplektu. Tas ir radīts, lai iedvesmotu brīvas, patstāvīgas lomu spēles, kuru pamatā ir īstās dzīves notikumi.
  • Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērnam nepieciešams, lai dotos safari braucienā! Te ir izturīgs bezceļu auto ar uzkrāsotām zebras svītrām, koka kostīms fotogrāfam, 2 pētnieku minifigūras, kā arī rotaļu lauvenes un papagaiļa figūras.
  • Safari bezceļu automašīnai ir noņemamas jumta bagāžnieks fotogrāfa koka kostīma pārvadāšanai un kameras stiprinājums, lai uzņemtu perfektus kadrus. Komplektu var savienot ar citiem LEGO® komplektiem, lai jautri rotaļātos vai izliktu apskatei.
  • Šis LEGO® City rotaļu komplekts Safari bezceļu auto (60267) būs lieliska dāvana bērniem no 5 gadu vecuma, kam patīk transportlīdzekļu modeļi un lomu spēles. Pietiks ar pavisam nelielām būvēšanas prasmēm.
  • Uzbūvēta safari bezceļu auto aptuvenie izmēri: augstums 10 cm, garums 16 cm, platums 6 cm. Te pietiks vietas visiem piederumiem, kuri jāpaņem līdzi safari braucienā.
  • Vai šim būvēšanas komplektam ir nepieciešamas baterijas? Nē! Šī rotaļu komplekta dzinējspēks ir mazu bērnu lielā iztēle, tāpēc rotaļas var sākties jau tūlīt!
  • Bērniem ir pavisam viegli sākt rotaļas ar šo LEGO® būvēšanas komplektu. Kārbā ir vienkāršas, drukātas būvēšanas instrukcijas. Vienkārši atver maisiņus, kuros iesaiņoti klucīši, un ļauj, lai sākas jautrība!
  • LEGO® City Vareno transportlīdzekļu piedzīvojumu komplektos ir reālistiski transportlīdzekļi un jautri tēli, kas rosina brīvas, radošas rotaļas un vienlaikus palīdz bērniem pilnveidot fiziskās prasmes un gūt pārliecību par sevi.
  • LEGO® klucīši atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc LEGO City būvēšanas rotaļlietas ir savienojamas un saderīgas, un detaļas ikreiz var viegli savienot un atvienot.
  • LEGO® klucīši un detaļas tiek stingri pārbaudītas, lai nodrošinātu ikviena rotaļu komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt