Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Policijas pakaļdzīšanās ar helikopteru, no 5+ gadiem (60243)

60243
Preces ID:578929
3730 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Bērniem patiks šis LEGO® City rotaļu komplekts Policijas pakaļdzīšanās ar helikopteru (60243), kurā ir iekļauts policijas helikopters ar īstu, ķēdē iestiprinātu magnētu. Mazie likumsargi var pievienoties TV seriāla “LEGO City” varonim Sam Grizzled, kurš cenšas pasargāt pilsētu no laupītāja Snake Rattler. Te ir bēgšanas auto, motocikls un policijas kvadricikls — viss, kas nepieciešams piedzīvojumiem! Aizraujoša bērnu rotaļlieta. Kārbā ir arī LEGO City būvēšanas instrukcija. Vari arī pieslēgtiesinternetam un lejupielādēt Instructions PLUS — pamācību, kas pieejama viedtālruņu un planšetdatoru lietotnē LEGO Life. Ar šo interaktīvo būvēšanās pamācību, kurā ir lieliski tuvināšanas un pagriešanas rīki, jaunie LEGO būvētāji pavisam drīz kļūst par īstiem meistariem! Reālistiski lomu spēļu piedzīvojumi. LEGO City policijas komplekti sniegs aizraujošu būvēšanas un rotaļu pieredzi ar modeļiem un tēliem, kas jautrā un radošā veidā atspoguļo īsto dzīvi.
  • Šajā LEGO® City policijas komplektā (60243) ir iekļauts rotaļu helikopters ar jaudīgu magnētu. Ar to var pacelt magnētiskus priekšmetus, tostarp laupītāju bēgšanas auto! Aizraujoša rotaļlieta bērniem, kam patīk piedzīvojumi ar pakaļdzīšanos.
  • Komplektā iekļauts TV seriāla “LEGO® City” varonis Sam Grizzled, kvadricikla vadītājs, laupītājs Snake Rattler un viņa līdzdalībniece. Un te ir arī rotaļu helikopters ar pacelšanas magnētu, bēgšanas auto un motocikls — viss nepieciešamais rotaļām!
  • Mazie noziedzības apkarotāji var pacelt un transportēt laupītāju bēgšanas auto, tuvinot helikoptera magnētu nozagtajam seifam, kas atrodas auto aizmugurē. Helikopterā var arī ielikt visas 4 minifigūras.
  • Vai meklē aizraujošu dāvanu bērnam no 5 gadu vecuma? Šis komplekts būs lieliska dāvana LEGO® City faniem, kā arī zēniem un meitenēm, kam patīk spraigas lomu spēles. Pietiks ar pavisam nelielām būvēšanas prasmēm.
  • Uzbūvēta Sam Grizzled helikoptera aptuvenie izmēri: augstums 11 cm, garums 30 cm, platums 26 cm. Snake Rattler bēgšanas auto aptuvenie izmēri: augstums 5 cm, garums 10 cm, platums 5 cm.
  • Vai ir nepieciešamas baterijas? Nē, šīs būvēšanas rotaļlietas dzinējspēks ir mazu bērnu lielā iztēle. Vienkārši atver klucīšu iepakojumus, un rotaļas var sākties jau tūlīt!
  • Šai būvēšanas rotaļlietai ir vienkārša drukāta būvēšanas instrukcija un Instructions PLUS — interaktīva būvēšanas pamācība jaunajiem būvētājiem. Pieejama viedierīču bezmaksas lietotnē LEGO® Life.
  • Ļauj vaļu LEGO® City policijas komplektu jautrībai un aizrautībai! Šīm ēkām, transportlīdzekļiem un tēliem ir daudz funkciju, kas rosina brīvas, radošas rotaļas un vienlaikus palīdz bērniem pilnveidot fiziskās prasmes un gūt pārliecību par sevi.
  • LEGO® būvēšanas klucīši atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc LEGO City rotaļu komplekti ir savienojami un saderīgi, un detaļas ikreiz var viegli savienot un atvienot.
  • Uzņēmumā LEGO Group LEGO® City detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas, kostas, locītas, skrāpētas un stieptas, lai nodrošinātu katra būvēšanas komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt