Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Policijas helikopters, no 4+ gadiem (60275)

60275
Preces ID:791980
1520 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 4+ gadiem
Detaļu skaits: 51

Bērniem, kuri aizrautīgi spēlē lomu spēles, patiks šis LEGO® City rotaļu komplekts "Policijas helikopters" (60275), kurā ir iekļauts izturīgs rotaļu policijas helikopters ar rotējošiem propelleriem, kā arī ūdens motocikls. To papildina policista un laupītājas minifigūras, rokudzelži, rotaļu banknotes un bērna fantāzija, kas rada aizvien jaunus laupītāju ķeršanas piedzīvojumus. Radošs prieks zēniem un meitenēm no 4 gadu vecuma. Šajā izturīgajā 4+ būvēšanas komplektā ir iekļauta vienkārša drukātabūvēšanas pamācība un īpašs sākuma klucīša elements, lai arī tie bērni, kuri būvē pirmo reizi, varētu lepoties ar pašu uzbūvētajām LEGO rotaļlietām. Un ar viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotni LEGO Building Instructions bērni saņem Instructions PLUS — interaktīvu būvēšanas pamācību ar nevainojamiem tuvināšanas un pagriešanas rīkiem, ar kuriem LEGO būvēšana patiešām būs tīrā bērnu spēle. Aizraujošā LEGO City pasaule. LEGO City policijas komplekti sniegs aizraujošu būvēšanas un rotaļu pieredzi ar reālistiskiem modeļiem un tēliem, kas jautrā un radošā veidā atspoguļo īsto dzīvi.

  • šis viegli būvējamais rotaļu komplekts "Policijas helikopters" (60275) ir lielisks veids, kā iepazīties ar kolosālo LEGO® City pilsētas pasauli, kur zēni un meitenes no 4 gadu vecuma var ļauties nebeidzamām radošām rotaļām.
  • Kas atrodas kārbā? Te ir izturīgs rotaļu policijas helikopters, laupītājas ūdensmotocikls un 2 banknošu elementi, kā arī policista un laupītājas minifigūras. Nepieciešams vēl tikai nedaudz iztēles, lai jautrība nekad nebeigtos!
  • Rotaļu policijas helikopterā ir vadībaspults minifigūrai, grozāmi propelleri un atverama kabīne, kur ielikt notverto laupītāju. Bērni var laupītājas minifigūru un nozagto banknošu elementus piestiprināt pie ūdens motocikla.
  • Lieliska Ziemassvētku, dzimšanas dienas vai svētku dāvana LEGO® City faniem vai interesanta iepazīšanās ar LEGO City pasauli zēniem un meitenēm no 4 gadu vecuma.
  • Helikopters ir aptuveni 8 cm augsts, 12 cm garš un 5 cm plats, tāpēc tajā ir daudz vietas LEGO® City policijas pilotam.
  • Helikopteram ir dekoratīvs policijas elements un rotaļu prožektors.
  • Šajā 4+ rotaļu komplektā ir iekļautas vienkāršas drukātas būvēšanas instrukcijas un digitālā pamācība, kā arī īpašs sākuma klucīša elements, lai arī tie, kuri būvē pirmo reizi, gūtu gandarījumu par savas LEGO® rotaļlietas uzbūvēšanu.
  • LEGO® City policijas rotaļu komplekti piedāvā krāsainas ēkas, aizraujošus rotaļu transportlīdzekļus un jautrus tēlus radošam būvēšanas priekam un iztēles bagātām rotaļām daudzu stundu garumā.
  • Visas LEGO® detaļas un klucīši ir ražoti atbilstoši stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tie vienmēr būtu savienojami, saderīgi un sagādātu tikai prieku, — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® City būvēšanas rotaļlietas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai ikviens rotaļu komplekts atbilstu stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt