Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Kaskadieru triku parks (60293)

60293
Preces ID:792337
3060 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

5+   Vecums
170  Detaļu skaits
 

LEGO® City rotaļu komplektā "Kaskadieru triku parks" (60293) ir iekļauts rotaļu motocikls ar spararatu, ar kuru parādīt elpu aizraujošus kaskadieru trikus. Bērni var iedarbināt motociklu, lai ar to trauktos cauri dažādiem šķēršļiem un izaicinājumiem, un triku moduļus var ātri novietot citādi, lai sarīkotu dažādas sacīkstes un šovus.

Būvēšana un rotaļas bērniem no 5 gadu vecuma.
Šajā rotaļu komplektā ir iekļauta vienkārša, drukāta būvēšanas pamācība, un tam viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions ir pieejama iespēja Instructions PLUS. Šajā interaktīvajā būvēšanas pamācībā ir tuvināšanas un pagriešanas rīki, lai komplekta būvēšana nesagādātu nekādas grūtības.

Iedvesmojošā LEGO City pasaule.
Ar LEGO City Stuntz komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar spararata motocikliem, lieliskiem transportlīdzekļiem, reālistiskām celtnēm un jautriem tēliem, kas rosina radošas lomu spēles, atveidojot īstās dzīves notikumus. Savieno dinamiskās LEGO City Stuntz pasaules rotaļu komplektus, lai jautrība kļūtu vēl lielāka!

  • Sagatavojies aizraujošām rotaļām ar LEGO® City komplektu "Kaskadieru triku parks" (60293), kurā iekļauts kaskadieru motocikls ar spararatu, kā arī dažādi šķēršļi un izaicinājumi lieliskiem šoviem.
  • Kas atrodas kārbā? Viss nepieciešamais, lai uzbūvētu modulāru triku parku ar 2 lēcienu rampām, šķēršļiem, liesmām un zirnekļa būri, kaskadieru motocikls ar spararata piedziņu, kā arī TV seriāla “LEGO® City” tēla Tread Octane minifigūra.
  • Bērni var iedarbināt kaskadieru motociklu ar spararatu, lai izpildītu elpu aizraujošus trikus. Šo rotaļu komplektu var arī savienot ar citiem LEGO® City Stuntz komplektiem, lai pasākumi un šovi kļūtu vēl lielāki!
  • Iedvesmojoša dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana bērniem no 5 gadu vecuma. Pietiks ar pavisam nelielām būvēšanas prasmēm, un bērni varēs rotaļāties pavisam drīz!
  • Uzbūvēta triku parka aptuvenie izmēri: augstums 10 cm, platums 30 cm, dziļums 13,5 cm.
  • Baterijas nav nepieciešamas. Šī komplekta dzinējspēks ir spararata tehnoloģija un bērnu iztēle.
  • Iekļauta drukāta būvēšanas pamācība un iespēja Instructions PLUS, kas pieejama viedierīču bezmaksas lietotnē LEGO® Building Instructions. Ar šo interaktīvo pamācību topošie būvētāji ātri vien kļūs par īstiem meistariem.
  • Ar LEGO® City Stuntz komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar kaskadieru motocikliem, kuri aprīkoti ar spararatu. Te ir arī reālistiskas konstrukcijas un jautri tēli, kas rosinās radošas, īstos notikumos balstītas lomu spēles.
  • Visas LEGO® City detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir saderīgas, un tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • LEGO® City klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt