Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Art World Map Pasaules karte

31203
Preces ID:791613
41440 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+      Vecums
11695  Detaļu skaits
 

Vai kādreiz esi vēlējies izveidot pats savu karti? Tagad tu to vari izdarīt ar šo milzīgo LEGO® Art komplektu "Pasaules karte" (31203). Tas ir līdz šim lielākais LEGO komplekts, un ar to var izveidot un izlikt apskatei 1 no 3 košām kartēm.

Koncentrējies radošumam.
Šī pārveidotā klasiskās pasaules kartes versija sniedz tev iespēju parādīt savu radošumu. Kartes būvēšanai vari izmantot iekļautos iedvesmojošos attēlus, vai arī vari pielāgot okeānu izvietojumu, lai pārveidotu karti savā unikālajā stilā. Kontinentus var pārbīdīt, lai kartes centrā būtu 1 no 3 pasaules daļām. Pielāgo to, ar krāsainiem klucīšiem atzīmējot sev nozīmīgas vietas.

LEGO komplekti tavam dzīvesveidam.
Atpūties no ikdienas steigas un koncentrējies radošam izaicinājumam, lai uzbūvētu kolosālu mākslas darbu, kas rotās tava mājokļa vai biroja sienu. Šis komplekts ir daļa no iedvesmojošu LEGO būvēšanas komplektu kolekcijas pieaugušajiem, kuri interesējas par mākslu, dizainu, arhitektūru un popkultūru, un tas būs lieliska dāvana pašam sev vai kādam aizrautīgam pašdarinātu lietu fanam, kurš lūkojas pēc jauna projekta.

  • Uzbūvē pasauli tā, kā tu vēlies, ar šo satriecoši skaisto LEGO® Art komplektu "Pasaules karte" (31203), ar kuru var izveidot 1 no 3 unikālām pasaules kartes versijām, izbaudot aizraujošu būvēšanas procesu.
Atbrīvo prātu no ikdienas rūpēm ar šo LEGO® komplektu, kurā iekļautas 11 695 detaļas, tostarp 40 sienas dekora būvpamatnes, no klucīšiem būvēts rāmis, 2 unikālie pakaramo elementi un klucīšu atdalītājs ērtākai pārbūvēšanai. Ar šo komplektu vari izbaudīt aizraušanos ar ceļojumiem un radošām pašdarinātām lietām, vienlaikus atpūšoties no ikdienas rūpēm. Būvēšanas laikā klausies iekļauto skaņu celiņu un izbaudi audio ceļojumu apkārt pasaulei. Būvē un izliec apskatei šo unikālo, okeāna dzīļu iedvesmoto pasaules karti, kuras fonā var izmantot daudz košu, spilgtu krāsu. Lai gūtu vēl vairāk prieka, pārbūvē karti un atspoguļo savu skatījumu uz pasauli. Dekors ir aptuveni 65 cm augsts un 104 cm plats, un tas sniedz aizraujošu nodarbi tev un citiem karšu entuziastiem, kuriem patīk pašu rokām radīti projekti. Komplekta izsaiņošana sniegs unikālu un pārsteidzošu pieredzi, bet glītās instrukcijas, kuras var glabāt uz kafijas galdiņa, palīdzēs uzbūvēt modeli, sniegs informāciju un parādīs, kā atpūsties no stresa. Lielisks kolekcionējams modelis pieaugušajiem. To var pielikt pie sienas vai uzlikt uz plaukta. LEGO® Art komplekti piedāvā aizraujošu būvēšanas procesu un iespēju jaunos veidos paust savu aizrautību ar ceļošanu un sevis iepazīšanu. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas, izliektas, skrāpētas un stieptas, lai nodrošinātu Pasaules kartes sienas dekora detaļu atbilstību visstingrākajiem drošības standartiem pasaulē.
 
 
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt