Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Art Disney’s Mickey Mouse (31202)

31202
Preces ID:791959
19520 
Piegādātāja noliktavā: 2 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+    Vecums
2658   Detaļu skaits
 
Ja esi klasisko Disney tēlu fans, mums ir projekts tieši tev! Ar komplektu LEGO® Art ǀ Disney’s Mickey Mouse (31202) tu vari uzbūvēt 1 no 2 sienas dekoriem-portretiem un izbaudīt radoša mozaīkas projekta veidošanu, kas palīdzēs aizmirst par ikdienas stresu. Atpūta ar LEGO pieaugušajiem.
Jauki pavadi laiku un atgūsti spēkus, veidojot mozaīkas attēlu ar Disney Mikipeli vai Minniju ar šo komplektu, kurā ir 2658 detaļas. Būvēšanas laikā klausies pievienoto skaņu celiņu un uzzini vairāk par leģendārajiem tāliem. Vai vēlies pārmaiņas? Pārbūvē attēlu vai arī iegādājies 2 komplektus un izveido vienotu sienas dekoru ar Mikipeles un Minnijas attēliem. Radošas iespējas.
Tev nav jābūt māksliniekam vai LEGO kolekcionāram, lai novērtētu šī komplekta sniegtās radošās iespējas. Kad esi pabeidzis šo mākslas darbu, izliec to apskatei pie sienas vai uz plaukta savās mājās vai birojā. Šis LEGO Art komplekts ir daļa no unikālu būvēšanas komplektu kolekcijas, kuru galvenā tēma ir māksla, mūzika, dizains un arhitektūra. Šie komplekti ir lieliska dāvana ikvienam (arī pašam sev), kas vēlas uzsākt jaunu projektu.
  • Parādi savu aizraušanos ar Disney Mikipeli vai Minniju ar šo satriecošo mozaīkas komplektu LEGO® Art ǀ Disney’s Mickey Mouse (31202). Pēc pabeigšanas vari šo attēlu izlikt apskatei pie sienas vai uz plaukta.
  • Izbaudi atpūtu ar šo LEGO® komplektu, kurā ir vairāk nekā 2650 detaļu, tostarp 9 sienas dekora pamatnes, elements ar Disney autogrāfu, no klucīšiem būvēts LEGO rāmis, unikāls piekāršanas elements un mozaīku rīks.
  • Ar šo komplektu vari atpūsties un atgūt spēkus, ar mākslas palīdzību apliecinot savu cieņu Disney Mikipelei. Būvēšanas laikā izbaudi iekļauto skaņu celiņu un uzzini daudz jauna.
  • Lai vēl vairāk paustu savu radošumu, apvieno 2 rokdarbu hobija komplektus, lai izveidotu skaistu vienotu attēlu ar Disney Mikipeli un Minniju uz īpaša fona.
  • Portreta malas garums ir aptuveni 40 cm, un var uzbūvēt 2 attēla variantus. Tā būs laba dāvana pašam sev vai kādam citam mīļam Disney entuziastam, kam patīk radīt lietas savām rokām.
  • Instrukcijas ir tik glītas, ka tās var glabāt uz kafijas galdiņa, tās palīdzēs izveidot projektu un mazināt ikdienas stresu ar mākslas un LEGO® iedvesmotas radošas atpūtas palīdzību.
  • LEGO® Art komplekti ir lieliski piemēroti, lai tos izliktu apskatei plauktā vai pie sienas. Tie sniedz pieaugušajiem gandarījumu par būvēšanas procesu un ļauj izbaudīt aizrautību ar radošiem rokdarbiem.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas irjau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas, izliektas, skrāpētas un stieptas, lai nodrošinātu Disney Mikipeles sienas dekora detaļu atbilstību visstingrākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt